Friday, October 21, 2016


Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016» ξεκινάει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και η Volkswagen θα είναι εκεί με όλα τα νέα της μοντέλα! Δείτε από κοντά τα νέα Tiguanup!, Beetle DuneGolfClubsportScirocco GTSPolo GTIPassat AlltrackTouareg R-LineAmarok V6 και πολλά άλλα!
Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε το νέο Tiguan στον αποκλειστικό χώρο “Tiguan TestDrive”. 
Στην Αυτοκίνηση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε:
Την Επετειακή Έκδοση Golf GTI Clubsport - 40 χρόνια GTI!
Η Volkswagen γιορτάζει τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το λανσάρισμα του Golf GTI και σας καλεί να δείτε από κοντά το Golf GTI Clubsport στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2016». Το Golf GTI Clubsport αποτελεί το πιο ισχυρό GTI μαζικής παραγωγής μέχρι σήμερα: 2.0 TSI κινητήρας και 265PS/195kw. Με βέλτιστη αεροδυναμική και εμβληματική σχεδίαση GTI, το Golf GTI Clubsport χαρίζει συναρπαστικές επιδόσεις και επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 6,3 sec, ενώ εντυπωσιάζει με τον πλούσιο βασικό του εξοπλισμό. 
To Νέο Beetle Dune
Στην «Αυτοκίνηση 2016» θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά το νέο Beetle Dune, ένα δυναμικό crossover που θυμίζει τα θρυλικά beach buggies. Απολαύστε την ανανεωμένη και δυναμική εμφάνισή του και αφήστε το να σας παρασύρει σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι. Νέο Beetle Dune: Summer Anytime.
To Νέο up!
Το νέο up! ήρθε για να σας βάλει στο παιχνίδι και στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2016». Η ανανεωμένη εμφάνιση του θα σας εντυπωσιάσει και οι μεγάλες δυνατότητες των συστημάτων συνδεσιμότητας θα σας εκπλήξουν. Τέλος η πλούσια γκάμα κινητήρων  του προσφέρει οικονομική αλλά και δυναμική οδήγηση κάνοντας το νέο up! ένα «must see» για την «Αυτοκίνηση 2016». 
To Νέο Passat Alltrack
Στην «Αυτοκίνηση 2016» παρουσιάζεται για πρώτη φορά το νέο Passat Alltrack. Με δυνατούς κινητήρες υψηλής απόδοσης το νέο Passat Alltrack ανταπεξέρχεται στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η μοναδική εμφάνιση του, η δύναμή του και οι πλούσιοι χώροι του αποδεικνύουν ότι διαθέτει την κλάση του Passat αλλά με περιπετειώδη διάθεση για να ακολουθήσει και τις πιο δύσκολες διαδρομές. 
To Νέο Scirocco GTS
Ποιος είναι ο ορισμός της δύναμης, αν όχι 220 PS στο τιμόνι σας? Το νέο Scirocco GTS παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην «Αυτοκίνηση 2016» και να είστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει. Το μοντέλο που έχει γίνει συνώνυμο με την κατηγορία των sport coupe αυτοκινήτων είναι πιο δυνατό και πιο γρήγορο από ποτέ και σας προκαλεί να το δείτε από κοντά.
  
Kosmocar Α.Ε.Γενικοί Εισαγωγείς VW, AUDI, Skoda & VWΕπαγγελματικά Οχήματα για την ΕλλάδαΓενικοί Εισαγωγείς Ducati για την Ελλάδα και την Κύπρο Επίσημοι Έμποροι & Επισκευαστές Ducati Επίσημοι Έμποροι & Επισκευαστές Bentley Επίσημοι Επισκευαστές Lamborghini
Επικοινωνία 
Λ. Βουλιαγμένης 566-568
164 52 Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 210 99 81 100
E-Mail: customercare@kosmocar.gr
 Icon Facebook Icon Mail 

No comments:

Post a Comment