biscotto workshop Εστίαση: Βλέπεις καλά; Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos) Είσοδος ελεύθερη
Ένα ακόμη biscotto creative workshop θα πραγματοποιηθεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.
Ο μάνατζερ της εστίασης είναι το ζωτικότερο όργανο της επιχείρησης. Μέσα στην βοή της καθημερινής του εργασίας, παρακάμπτει και απλοποιεί κατά την γνώμη του διαδικασίες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να ενεργοποιεί μια αλυσιδωτή αντίδραση που αργά και σταθερά “τρώει” από μέσα την επιχείρηση. Πολλές φορές αντιμετωπίζει την ίδια του την εργασία ως δουλεία και όχι ως δουλειά με ανάλογα αποτελέσματα στην αποδοτικότητα της μονάδας, των υπαλλήλων και εν τέλει στον βαθμό ικανοποίησης των πελατών. Στην εποχή που η μετάδοση της πληροφορίας (θετικής ή αρνητικής) είναι πιο εύκολη και γρηγορη από ποτέ, άθελα του ενεργοποιεί αρνητική φήμη για το μαγαζί με αποτέλεσμα να αδειάζει. Φταίνε οι εξωτερικοί παράγοντες; Η κρίση; Μήπως η Κυβέρνηση; Η φορολογία;
Ένα ενδιαφέρον biscotto workshop από τηνDingo Marketing Team που θα βοηθήσει και θα κατευθύνει τους παρευρισκόμενους σε λιγότερο αγχωτικά μονοπάτια.
Ομιλητές: Ραφαήλ Κουδούνης - Customers’ Project Support at Dingo Marketing Team. Managerστο Εστιατόριο Magister, στη Ρόδο. Θέμα: “Καθρέφτη καθρεφτάκι μου”: Αναλαμβάνοντας τις Ευθύνες μας για όλα όσα δε μας ικανοποιούν στην εικόνα και τα αποτελέσματα του Εστιατορίου μας.
Φωτεινή Βαβίτσα: Οικονομολόγος. Creating Marketing Online at Dingo Marketing Team. Θέμα: Menu Engineering: Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε τα Έσοδά σας έως και 15%, διαμορφώνοντας απλώς το Μενού της Επιχείρησής σας!
Επισκεφθείτε τη σελίδα της Dingo Marketing Team: http://www.dingo.gr Ακολουθήστε τη σελίδα της Dingo Marketing Team στο Facebook: https://facebook.com/DingoGr/
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά παρακάτω.
|
|
No comments:
Post a Comment