Thursday, October 27, 2016

Το learjet που κοστίζει 4.000 ευρώ την ώρα

Πολυτέλεια και άνεση στον αέρα 



Το learjet που κοστίζει 4.000 ευρώ την ώρα

Δερμάτινα καθίσματα, φωτισμό που προσαρμόζεται στη διάθεση του επιβάτη, οθόνες αφής, αναδιπλούμενα τραπέζια είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του learjet που αποκάλυψε η Zenith Aviation.
Το Learjet 75 είναι το ταχύτερο αεροπλάνο της κατηγορίας του και η τιμή ενοικίασής του κυμαίνεται στα 4000 ευρώ. Την ώρα…
Με χωρητικότητα οκτώ επιβατών, το Bombardier μπορεί να πετά έως και τέσσερις ώρες χωρίς ανεφοδιασμό και η βάση του είναι στο αεροδρόμιο Biggin Hill νοτιοανατολικά του Λονδίνου.
Ως πλήρωμα διαθέτει κυβερνήτη και πρώτο μηχανικό ο οποίος αναλαμβάνει και χρέη αεροσυνοδού σερβίροντας τους επιβάτες ζεστά ροφήματα και κρύα ποτά από το μπαρ του αεροσκάφους. Υπάρχει βέβαια και δεύτερο άτομο για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.
Στην καμπίνα τα δερμάτινα καθίσματα έχουν αρκετό χώρο για να απλώνει ο επιβάτης αναπαυτικά τα πόδια του ενώ έχουν και ανάκλιση για να ξεκουράζεται στη διάρκεια της πτήσης.
Τα φώτα της οροφής ελέγχονται από τις οθόνες αφής με τις οποίες είναι εξοπλισμένη κάθε θέση ενώ μέσω της ίδια οθόνης υπάρχει πρόσβαση σε DVD player, ηχοσύστημα, φορτιστές και ηχεία.
Ασφαλώς υπάρχει Wi-Fi και δορυφορικά τηλέφωνα.
«Οικογένειες, επιχειρηματίες, ποδοσφαιριστές και celebrities» είναι οι πιο συνηθισμένοι ταξιδιώτες, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Ben Campbell που μίλησε στη Daily Mail.
«Συνήθως πετάμε προς χιονοδρομικά θέρετρα το χειμώνα και μέρη όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Γαλλία το καλοκαίρι, ειδικά στην Ίμπιζα», προσθέτει.
Στο αεροσκάφος είναι ευπρόσδεκτα και τα κατοικίδια.
charter9charter8charter7charter6charter5charter4charter3charter2charter1

No comments:

Post a Comment