Thursday, September 8, 2016

 

 σε ποιον ελληνικό προορισμό υποκλίνεται το Conde Nast μέσα από 10σέλιδο αφιέρωμα! 


Δειτε σε ποιον ελληνικο προορισμο υποκλινεται το Conde Nast μεσα απο 10σελιδο αφιερωμα!

Τη μυστηριακή ατμόσφαιρα ενός ελληνικού προορισμού που παραμένει ''αινιγματικός '' στο πέρασμα του χρόνου περιγράφει μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα ο Timothy O’Grady για το ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast.
Το νησί της Αποκάλυψης σαγηνευσε για ακόμα μια φορά τους συντάκτες ενός διεθνούς μέσου για τα δαιδαλώδη σοκάκια της Χώρας, την κοσμοπολίτικη  Σκάλα, τις απομονωμένες παραλίες του κι άλλες άγνωστες πτυχές του νησιού της Αποκάλυψης.
Όπως περιγράφει στο δημοσίευμα ο Timothy O’Grady: «Πιθανώς, καθένας από εμάς έχει ένα αγαπημένο μέρος, αυτό που σε ‘ανεβάζει’ με έναν τρόπο που άλλα δεν μπορούν… Για μένα, είναι τα μικρά, πιο απομονωμένα ελληνικά νησιά. Είναι τα λευκά, ‘ήσυχα’ νησιά, οι συκιές και οι ελαιώνες, το βαθύ μπλε της θάλασσας του Αιγαίου, που καμία άλλη θάλασσα δεν φαίνεται να έχει, απομονωμένοι όρμοι, ταβέρνες πάνω στο κύμα, αρώματα από γιασεμί και θυμάρι, τα πρόσωπα των ψαράδων και το έντονο φως που περνάει μέσα από το απαλό, θεραπευτικό αεράκι. Η  Πάτμος τα έχει όλα αυτά και ακόμα ένα μοναδικό στοιχείο, το οποίο πηγάζει από ένα αποκαλυπτικό όραμα, που καταγράφηκε εδώ σε μια σπηλιά στο τέλος του 1ου αιώνα μ.Χ.».
Τέλος, δεν παραλείπει να αναφερθεί στο διεθνές καλλιτεχνικό κοινό που εδώ και δεκαετίες επισκέπτεται την Πάτμο, καθιστώντας την ένα προορισμό με κοσμοπολίτικη αύρα.

No comments:

Post a Comment