Sunday, July 10, 2016

ΣΥΜΗ-ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Το... μακρινο ελληνικο νησι που υποσχεται να σας μαγεψει με την ομορφια του και να σας αποκαλυψει το μυστικο της μακροζωιας!  (PHOTOS)


ΣταΔωδεκάνησα, δίπλα στην πολύβουη Ρόδο, γνωρίζετε πως υπάρχει ένα νησί ιδιαίτερο, μακρινό...
Αυτό που δεν γνωρίζετε πιθανώς είναι πως η Σύμη αποτελεί πλέον έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο, σε όσους αναζητούν διακοπές με στυλ, σε όσους αναζητούν να συνδυάσουν τον κοσμοπολίτικο αέρα με την αρχοντιά της παράδοσης, την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό με τα ακριβά γιοτ και τα ιστιοφόρα που καταφθάνουν καθημερινά από τη γειτονική Τουρκία.
Το ελληνικό νησί που χάρη στη μοναδική του κομψότητα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα έχει γίνει η νέα πατρίδα για δεκάδες ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Στο Γιαλό είτε έρθετε με το πλοίο της γραμμής είτε με κρουαζιερόπλοιο θα σας υποδεχθούν τα «ανθρωπόμορφα» αρχοντικά του μοναδικού, πολύχρωμου, διατηρητέου νεοκλασικού οικισμού. Στις γραφικές ταβέρνες και εστιατόρια θα γευτείτε το συμιακό γαριδάκι, ενώ αν θέλετε να παρακαλέσετε για ένα «θαύμα», στην άλλη άκρη της Σύμης ο Ταξιάρχης Μιχαήλ ο Πανορμίτης, διάσημος για τα θαύματά του, θα σας περιμένει. Καλώς ήρθατε στη Σύμη!

No comments:

Post a Comment