Wednesday, October 2, 2013

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ STOMP ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Τενεκέδες, κουβάδες, βαρέλια, σπιρτόκουτα, άδεια κουτάκια μπίρας, εφημερίδες, σκουπόξυλα και παλιοσίδερα, ακόμη και νεροχύτες ή κομμάτια παλιών αυτοκινήτων και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, γίνονται αυτοσχέδια όργανα μουσικής. Το πολυθέαμα ήχου αλλά και εικόνας που προκύπτει φέρει τη σφραγίδα «Stomp».

Το συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1991 στο Μπράιτον, κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει διεθνή ακτινοβολία. Εχοντας διανύσει σχεδόν είκοσι χρόνια ζωής, με παραστάσεις σε περισσότερες από 30 χώρες ανά τον κόσμο, με διεθνείς διακρίσεις και διθυραμβικές κριτικές, οι «Stomp» έχουν κερδίσει φίλους σχεδόν σε κάθε γωνιά του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας. Επιστρέφουν, λοιπόν, αυτοί οι μοναδικοί «βιρτουόζοι» του ρυθμού και της κίνησης, για επτά παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Info: 2-4 Οκτωβρίου, στις 21.00, 5-6 Οκτωβρίου, στις 17.00 και 21.00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 45, 35, 28, 20 και 15 ευρώ τα παιδικά, φοιτητικά και των ανέργων. Προπώληση γίνεται στα ταμεία του ΜΜΘ και στο εκδοτήριο της Αριστοτέλους.

No comments:

Post a Comment