Tuesday, October 15, 2013

H NANA ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ





ΝΑΝΑ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ Κυρία Ρεπούση...

 




Κυρία Ρεπούση...  αυτό δεν θα το πιστέψεις ούτε εσύ !

Στην Ιαπωνία έκαναν ένα μνημείο για τα θύματα της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα, το οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι από όλον το κόσμο, ενώ ... κάθε χρόνο στην επέτειο πήγαινε εκεί ο Ιάπωνας αυτοκράτορας και όλη η κυβέρνηση.
Στη μέση του μνημείου υπάρχει η περίφημη "καμπάνα της Ειρήνης".
Η οποία έχει μια φράση, σε τρείς (3) γλώσσες.
Η μία είναι τα σανσκριτικά,
η δεύτερη τα Ιαπωνικά και
η τρίτη ....μάντεψε!

Πήγαν και έγραψαν στην καμπάνα "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" !!!
Ακόμη και στη μακρινή Ιαπωνία, ένα πολύ σημαντικό μνημείο, με ένα κορυφαίο για την ανθρωπότητα μήνυμα, έχει επιγραφή στα αρχαία Ελληνικά!
Δες και την ιστορία, γιατί στην ιστορία:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hiroshima_Peace_Memorial_Park
Την καμπάνα τη δώρισε η ελληνική πρεσβεία και οι Γιαπωνέζοι με υπερηφάνεια την τοποθέτησαν.
The Peace Bell stands near the memorial to the A-Bomb Children and consists of a large Japanese bell hanging inside a small open-sided structure. Visitors are encouraged to ring the bell for world peace and the loud and melodious tolling of this bell rings out regularly throughout the Peace Park.
The inscriptions on the bell are in Greek, Japanese, and Sanskrit. It is translated as "Know yourself"...

Δες τι λένε αυτοί στο Yale;

Οι Έλληνες θέλουν να διατηρηθεί η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών. Αλλά αυτή η "ράτσα", "εμβολίασε"  όλο τον πλανήτη!
Δες τι γράφει η είσοδος στο Yale, Πανεπιστήμιο με ιστορία 310 ετών, που βρίσκεται στις "λατρεμένες" μας ΗΠΑ.

Δες κι αυτό:

Πανεπιστήμιο Βαλέττας, Μάλτα:

Δες και αυτό !

Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει την είσοδο στο κτίριο της γραμματείας του Πανεπιστημίου Εδιμβούργου :


Κυρία Ρεπούση δες κι αυτό !


Κι' αυτή κοσμεί την αψίδα σε κεντρική γέφυρα επί του ποταμού Μάϊν, στην πόλη της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, με μετάφραση στη γερμανική γλώσσα, στο πλαϊνό της αψίδας:
«Πλέων επί οίνοπα πόντον επ' αλλόθροους ανθρώπους» ('Ομηρος, Οδύσσεια, Α.183)
(Ταξιδεύοντας σε ξένες θάλασσες με ανθρώπους που μιλούν άλλες γλώσσες)





ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!  



H NANA
Είσαι πολύ αγράμματη κυρά Ρεπούση μου!!!
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΥΡΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΟΥ !!!

Κοίτα κυρά Μαρία μου, όταν τολμάς να ονομάζεις τα αρχαία ελληνικά «νεκρή γλώσσα» είσαι  άσχετη με τον πολιτισμό, τις επιστήμες και τα γράμματα.
Σου συστήνω να δεις τον γιατρό σου, οποιοδήποτε από οδοντίατρο έως τον κτηνίατρο για τα τετράποδα αν έχεις, για να μάθεις ότι οοοοοοολη η ιατρική επιστήμη και η ορολογία της παγκοσμίως βασίζεται σε αρχαίες ελληνικές λέξεις. Ο Ιπποκράτης ,gουγκλαρε να δεις ποιος ήταν, έκανε την πρώτη εγχείριση εγκεφάλου, καθώς ανακάλυψε ότι το κρανίο μπορεί να διαπεραστεί χωρίς να πονέσει ο ασθενής καθώς δεν υπάρχουν πολλά νεύρα στην περιοχή.
Να σου πω και δυο λέξεις για τον Αριστοτέλη. Ο Αριστοτέλης λοιπόν ήταν δάσκαλος του Μεγάλου Αλέξανδρου. Ο Μέγας Αλέξανδρος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους στρατηγούς στον κόσμο, Μακεδόνας στην καταγωγή , ο οποίος κατέκτησε τον κόσμο και η στρατηγική που ανέπτυξε διδάσκεται στις ανώτατες σχολές πολέμου του πολιτισμένου κόσμου (το πρώτο τάγμα λοκατζήδων ήταν έμπνευση του Μέγα Αλέξανδρου για να καταλάβει το Αφγανιστάν).
ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ;
Όταν τον ρώτησε ο Μέγας Αλέξανδρος, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του είπε.
«ΤΥΧΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»
Ο Αριστοτέλης διδάσκεται στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου ως ο «πατέρας » της ηγεσίας και του management . Ένα κείμενο σώζεται το «περι ηγεσίας» και με αυτό ο Αλέξανδρος έγινε ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Κυρία Μαρία μου, Έλληνας ανακάλυψε παρατηρώντας τον κορμό μιας ελιάς του τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΟΜΟ!!!! Ξέρεις τι σημαίνει άτομο; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΜΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ..
Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΛΩΣΣΑ είναι φιλοσοφία, είναι μαθηματικά, είναι ποίηση, είναι μελωδία.

Στην Δήλο κυρία Μαρία μου, λειτούργησε το πρώτο θέατρο του κόσμου στο οποίο υπήρχε δεξαμενή νερού για να πλένονται τα σκηνικά θεάτρου!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, στην αρχαία ελληνική μυθολογία , οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν οι μόνοι στον κόσμο που είχαν δημιουργήσει θεό με ειδικές ανάγκες, τον ΗΦΑΙΣΤΟ, ο οποίος διεκδίκησε την ωραιότερη ''γκόμενα'' που ήταν η Αφροδίτη...Την σημειολογία της ιστορίας πες σε κάποιον που δεν θέλει το κακό σου να σου την εξηγήσει..
Και να σου πω κάτι, επειδή είμαι Ελληνίδα και μάνα, όταν ο γιός μου αποφοίτησε από το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, ο πρύτανης ο Γερμανός ξεκινώντας την ομιλία του, στην σχολή καλών τεχνών του Μονάχου, ζήτησε από τους πτυχιούχους να σηκωθούν όρθιοι και να τιμήσουν τον λαό που διέδωσε την γνώση και την επιστήμη στον κόσμο ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

Αν εσύ έτυχε να είχες ζαβή δασκάλα δεν σου φταίμε εμείς που αρκετά τα νεύρα μας τα έχετε κάνει χορδές με τις βλακείες που αναγκαζόμαστε να ακούμε γιατί δυστυχώς δεν έμαθες ποτέ ότι ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.

No comments:

Post a Comment