Wednesday, December 19, 2012

MONEY SHOW ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΑΘΗΝΩΝ



Στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Hilton Athens Hotel για 23η συνεχή χρονιά διοργανώνεται το μεγαλύτερο πολυ-συνέδριο στην Ελλάδα Money Show με την συμμετοχή περισσότερων από 120 φορέων, επιχειρήσεων και οργανώσεων και με παράλληλη πραγματοποίηση όπως κάθε χρόνο 150 και πλέον ημερίδων και συνεδρίων. Πάνω από 30.000 σύνεδροι και επισκέπτες μέσα σε δύο μόνον ημέρες, από τις 9 το πρωϊ έως τις 10 το βράδυ σε 17 αίθουσες, αναδεικνύουν το πολυσυνέδριο MONEY SHOW ως το μεγαλύτερο forum της Ευρώπης.
  
Στη φετινή διοργάνωση Money Show  της Αθήνας τιμώμενη συμμετοχή είναι η Θεσσαλονίκη και για τον λόγο αυτόν προγραμματίζεται η πραγματοποίηση πολλών εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν  οι  ημερίδες που οργανώνει το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης για τον εορτασμό των 100 χρόνων ελεύθερης Θεσσαλονίκης (1912 -2012), η ημερίδα για τις επενδυτικές ευκαιρίες και τα αναπτυξιακά προγράμματα στη Βόρεια Ελλάδα, η έκθεση ιστορικών κειμηλίων και ντοκουμέντων από την πρόσφατη παρουσίαση του ΥΜ.Α.Θ. που μεταφέρονται στην Αθήνα, η επίσημη "πρώτη" παρουσίαση των 18 συλλεκτικών γραμματοσήμων με θέμα "100 χρόνια ελεύθερη Θεσσαλονίκη" κ.α


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΟ 23ο MONEY SHOW
------------------------------------ 
Στο 23ο πολυσυνέδριο MONEY SHOW 2012 που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Hilton, τιμώμενη συμμετοχή είναι φέτος η πόλη της Θεσσαλονίκης που γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της (1912-2012). Στο πλαίσιο αυτό των εκδηλώσεων το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης μεταφέρει μέρος της μεγάλης έκθεσης των ιστορικών κειμηλίων και ντοκουμέντων για να παρουσιαστούν και στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων είναι το πρωτόκολλο παράδοσης της Θεσσαλονίκης και η μεγάλη ελληνική σημαία που υψώθηκε στον Λευκό Πύργο την ημέρα της απελευθέρωσής της.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται επίσης, η ημερίδα με θέμα "100 χρόνια ελεύθερη Μακεδονία" με ομιλητή τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα "Τερψιχόρη Α", η ημερίδα με θέμα "Ανάπτυξη - Εξωστρέφεια- Επενδυτικές Ευκαιρίες στη Μακεδονία και στη Θράκη" με εισηγητές τους, Κων. Μίχαλο (πρόεδρο ΕΒΕΑ), Ανδρέα Ανδρεάδη ( πρόεδρο ΣΕΤΕ), Δημήτρη Λακασά (πρόεδρο ΣΕΒΕ), Ζήση Αγγελίδη (πρόεδρο ΕΕΘΕ), Κ. Κωνσταντινίδη (Αντιπρόεδρο ΣΒΒΕ), Βασίλη Γίδαρη (διευθ. οικονομικών και τουρισμού ΥΜΑΘ) και Κων. Δήμου (ειδ. συνεργάτης ΥΜΑΘ) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα "Galaxy". Την συζήτηση θα διευθύνει ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Κώνστας.

Ημερίδα με θέμα "1912-13 Η νικηφόρα προέλαση του Ελληνισμού που διπλασίασε την Ελλάδα" με ομιλητές τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιο Παπαθεμελή, τον πρέσβυ ε.τ. κ. Μάνο Μεγαλοκονόμο και τον δημοσιογράφο κ. Σταύρο Λιγερό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/12 στην αίθουσα "Galaxy" και την Παρασκευή 21/12 στις 5 μ.μ.στην αίθουσα "Τερψιχόρη Β" θα γίνει η επίσημη πρώτη παρουσίαση των 18 αναμνηστικών συλλεκτικών γραμματοσήμων με θέμα "100 χρόνια ελεύθερη Θεσσαλονίκη" με εισηγητές τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο και την πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων Αττικής κ. Ερριέτα Χαμηλοθώρη - Καραγιάννη..

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.  


                      Πρόσκληση στην εκδήλωση επίσημης πρώτης παρουσίασης
                            των 18 συλλεκτικών αναμνηστικών γραμματοσήμων
                          με θέμα "100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"

Το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας και ο Σύνδεσμος Θεσσαλονικέων Αττικής σας προσκαλούν στην εκδήλωση της επίσημης πρώτης παρουσίασης των 18 αναμνηστικών συλλεκτικών γραμματοσήμων με θέμα "100 χρόνια ελεύθερη Θεσσαλονίκη" (1912 -2012) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00 στην αίθουσα 'Τερψιχόρη Β" του ξενοδοχείου Hilton Athens Htl. στο πλαίσιο του 23ου πολυσυνεδρίου Money Show 2012

Τα 18 διαφορετικά αναμνηστικά γραμματόσημα συμπεριλαμβάνουν ως κεντρικά διαφορετικά αυτοτελή θέματα τα σημαντικότερα γεγονότα και τοπωνύμια της ιστορικής διαδρομής της Θεσσαλονίκης και είναι τα εξής: Ο Λευκός Πύργος, τα Κάστρα της Θεσσαλονίκης, το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.), το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου, το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Πλατεία Αριστοτέλους, το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (σύνθεση Βαρλάμη ο Μεγ. Αλέξανδρος με την αδελφή του Θεσσαλονίκη), Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (ο πίνακας Π. Ρέγκου της εισόδου του Ελληνικού Στρατού που βρίσκεται στην ΛΑΦΘ), το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ο πύργος της ΔΕΘ), Η γιορτή της Σημαίας (ΥΜΑΘ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ο φιλόσοφος Αριστοτέλης), η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, η Γιορτή της Σημαίας, η Αψίδα του Γαλερίου (Καμάρα) και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης (Άγιος Δημήτριος).

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, του Oργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και της ΕΡΤ 3. Ο σχεδιασμός των 18 αναμνηστικών συλλεκτικών γραμματοσήμων έγινε στο δημιουργικό τμήμα του Κέντρου Προβολής & Δημοσιότητος LIVE PRESS και για την πραγματοποίηση της ωραίας αυτής πρωτοβουλίας κοντά ήταν ακόμη και οι γνωστές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης : BIOS AGROSYSTEMS Ν. Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ, η Ναυτιλιακή Eταιρία ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΓΚΙΛΙΝΗΣ, η Κλινική Βέττας ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ και η Tεχνική Eταιρία Συμβούλων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ & Συνεργάτες Α.Ε.

No comments:

Post a Comment