Saturday, December 22, 2012

ΔΥΟ ΣΕΦ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ



Δύο μεγάλοι σεφ δεν χωράνε στη Μεγάλη Βρετανία. Έτσι, ο Jamie Oliver δοκίμασε την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά η παταγώδης αποτυχία του ήταν αυτό που χρειαζόταν για την φαρμακερή γλώσσα του έτερου βρετανού σεφ Gordon Ramsay...

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ramsay χαρακτήρισε τον Oliver ακατάλληλο σύμβουλο όσον αφορά τις διατροφικές συνήθειες των Αμερικανών, από τη στιγμή που ο ίδιος είναιχοντρός και δεν προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση.

Σ’ αυτό απέδωσε και την αποτυχία της εκπομπής του Jamie "Food Revolution", η οποία κόπηκε από την αμερικανική τηλεόραση μετά από δύο σεζόν.

"Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, όταν θέλεις να κάνεις κήρυγμα στους Αμερικανούς. Δεν μπορείς να τους προτείνεις να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή, εφόσον ο ίδιος δεν έχεις την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση", δήλωσε ο Ramsay.

Επίσης, δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθηση ότι "ο Oliver είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, γιατί την αναφέρει κάθε φορά που τον ρωτούν για μένα".

Τέλος, αποκάλυψε την χριστουγεννιάτικη επιθυμία του: "Το μόνο που θέλω αυτά τα Χριστούγεννα είναι να του κάνω ένα καλό μπάνιο".

No comments:

Post a Comment