Saturday, December 29, 2012

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΣΤΟ LOVE CASUAL LIVING




ΤΡΙΤΗ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Νίκος Ζιώγαλας + On the Road + Bάσια Βουγιουκλή 
στο LOVE CASUAL LIVING  

Την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013  Ο Νίκος Ζιώγαλας  οι On the Road και η Βάσια Βουγιουκλή, ανοίγουν την μουσική αυλαία του 2013 με ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για το  love casual living  
Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις , τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες. 
Μαζί του τα τελευταία χρόνια είναι οι  On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο.
Οι Οn Τhe Road έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα και δίπλα στον Νίκο Ζιώγαλα.  Σημαντικό είναι  να αναφέρουμε, ότι  ο Σωκράτης Μάλαμας τους πάει… όπως λέει ο ίδιος  και τους έδωσε την ευκαιρία  σε καλοκαιρινές  εμφανίσεις  να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του. 
Στο νέο πρόγραμμα συμμετέχει επίσης η νέα τραγουδίστρια και μουσικός Βάσια Βουγιουκλή , που με το Ούτι της ,  μας ταξιδεύει σε άλλους μουσικούς δρόμους.
Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές!
Στην εμφάνιση τους στη Θεσσαλονίκη  οι  μουσικές εκπλήξεις  διαδέχονται η μία την άλλη.  Ένα μοναδικό live  με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα  (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά),  την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των On The Road, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου.





LOVE|CASUAL LIVING
Σε νέα διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη
INFO:  Ώρα προσέλευσης: 21.30, 
Τιμή εισόδου: 7Ευρώ | Φοιτητικό & Κάρτα ανεργίας: 5 Ευρώ 
Τηλ. Κρατήσεων: 2310 365425 | 2310 441601
Facebook: Lovecasualliving Afull

No comments:

Post a Comment