Thursday, November 5, 2009

ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-

Την υποστήριξη της Κίνας στα σχέδια της Walt Disney να κατασκευάσει ένα από τα θεματικά της πάρκα στη Σαγκάη, ανακοίνωσαν οι κινεζικές αρχές και η γνωστή αμερικανική εταιρεία.
Όπως μετέδωσε το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, οι δημοτικές αρχές της Σαγκάης ανακοίνωσαν ότι το σχέδιο για την Ντίσνεϊλαντ της Σαγκάης, κέρδισε την έγκριση της κεντρικής κυβέρνησης στο Πεκίνο.
«Η Κίνα είναι μία από τις πιο δυναμικές, πιο συναρπαστικές και πιο σημαντικές χώρες στον κόσμο, και η έγκριση του σχεδίου σηματοδοτεί ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για την Walt Disney» δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας, Ρόμπερτ Ίγκερ.
Η νέα Ντίσνεϊλαντ θα κατασκευαστεί στην Νέα Περιοχή του Πούντονγκ στα ανατολικά της πόλης, αλλά για την ολοκλήρωση του έργου εκτιμάται πως απαιτούνται τέσσερα με πέντε χρόνια.
Τον προηγούμενο Ιανουάριο, ο δήμαρχος της Πόλης Χαν Ζενγκ είχε δηλώσει ότι η πόλη και η Disney είχαν καταλήξει σε μία συμφωνία για τα κύρια ζητήματα που αφορούσαν το πάρκο ψυχαγωγίας, το οποίο είναι το πρώτο στην ηπειρωτική Κίνα και το μεγαλύτερο στον κόσμο με κόστος επένδυσης που υπολογίζεται στα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

No comments:

Post a Comment