Sunday, November 22, 2009

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

*Ηταν 64 ετων όταν πεθανε στις 16 Μαιου 1990 από καρκινο του λαρυγγα ο Σαμμυ Νταιηβις Τζουνιορ,που ο Φρανκ Σινατρα τον ειχε χαρακτηρισει ως τον «πιο ταλαντουχο ανθρωπο του θεαματος που εχω γνωρισει ποτε».
*Τραγουδια που αναφερονται σε βιβλια:Book of dreams/Close as pages in a book/My back pages/My coloring book/Turn back the pages/Little black book/I could write a book/My heart is an open book.
*Νικος Βουρλιωτης,παιζει κάθε Πεμπτη μουσικη στο Hotel Club της Θεσσαλονικης με ειδικοτητα στα rhythm and blues (αυτό που πολλοι αποκαλουν r and b,χωρις να γνωριζουν τι σημαινει το ακρωνυμιο).
*La Becaulogie, η καλυτερη συλλογη με επιτυχιες του Gilbert Becaud.Αποτελειται από εννεα CD.Κυκλοφορησε το 1993 κι εχει εξαντληθει.
*Επαιξαν μουσικη στο κλαμπ «Ολυμπιον» της Θεσσαλονικης στις 15 Νοεμβριου ο Νικος Χαλκουσης και στις 18 Νοεμβριου οι Αθηνα Ρουτση-Δημ.Τικτοπουλος.
*Στις 20 Απριλιου 2004 ο ειλικρινως υμετερος γιορτασε τα 40 χρονια του στο ραδιοφωνο με την εκδοση του πρωτου βιβλιου του «Χρυση Δισκοθηκη:τα 201 Νο 1 τραγουδια στις ΗΠΑ από το 1940-54».
*50 χιλιομετρα από το αεροδρομιο της Antalya,στην πολη Kemer,σας συνιστουμε το ξενοδοχειο Magic Life Der Club (All inclusive).
*Τον Ιουλιο 2008 εφυγε ξαφνικα από την ζωη ο τραγουδιστης –συνθετης Τωνης Βαβατσικος.Τον Δεκεμβριο της ιδιας χρονιας εγινε εκδηλωση στην Καλλιθεα ,οπου συμμετειχαν οι Κλειω Δεναρδου,Αντζελα Ζηλεια,Γιαννης Πετροπουλος,Τερης Χρυσος,Δεσποινα Στυλιανοπουλου.Στο πιανο ο μαεστρος Αντωνης Τσιχλας.
*Για τα 40 χρονια από την κυκλοφορια του αλμπουμ Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band ο Δημος της Ναουσας οργανωσε στις 20 Ιουλιου 2007 την εκδηλωση «Με λιγη βοηθεια από τους φιλους μου».Ο ειλικρινως υμετερος παρουσιασε αποσπασματα από ταινιες των Μπητλς.

No comments:

Post a Comment