Tuesday, November 17, 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ Η UNIVERSAL MUSIC PRODUCTIONS

Τη Universal Music Productions, τη μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των Music Libraries, φέρνει στην Ελλάδα η Eggwave SA, μέλος του ομίλου της Audio Visual Enterprises SA.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Universal Music Publishing Group είναι η μεγαλύτερη εκδοτική μουσική εταιρία στον κόσμο. Εδρεύει στο Los Angeles και έχει γραφεία σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η εταιρία Universal Music Productions αποτελεί μέλος του συγκροτήματος της UMPG. Δεκάδες χιλιάδες μουσικά κομμάτια απαρτίζουν τα labels που εκπροσωπεί, Atmospere, Best 4, Bruton, Chappell, Connect, Firstcome, Galerie, Killer Tracks, Koka, Lo Editions, Mastersource, Match, Noise Pump Music, UBM, Vitamin A.
Η Eggwave SA έρχεται να καλύψει ακόμα και τα πλέον απαιτητικά ζητούμενα που αφορούν σε premium μουσικές για διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες παραγωγής και τηλεοπτικούς σταθμούς. Μέσα από άμεσες και απλές διαδικασίες αναζήτησης και επιλογής η Eggwave SA προσφέρει πρωτοπόρες λύσεις σε ζητούμενα για μουσικά premium libraries. Τα προσφερόμενα μουσικά κομμάτια της μεγάλης συλλογής θα κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα προσφέρουν ξεχωριστή ποιότητα και διαφοροποίηση για κάθε είδους παραγωγές και projects.

No comments:

Post a Comment