Tuesday, November 24, 2009

ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΚΣΟΝ

O Μάικλ Τζάκσον κέρδισε τέσσερα βραβεία και έγινε ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των American Music Awards παρόλο που έχασε την τιμή του «αγαπημένου καλλιτέχνη της χρονιάς» από την Τέιλορ Σουίφτ.
O Τζερεμάιν Τζάκσον παρέλαβε τα βραβεία για το αδερφό του φορώντας ένα αστραφτερό γάντι σαν αυτό που πρωτοφορέθηκε από τον τραγουδιστή στο Moonwalk Η 19χρονη τραγουδίστρια είπε παραλαμβάνοντας το μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς: "Το γεγονός ότι το όνομά μου αναφέρεται έστω στην ίδια κατηγορία με αυτή του Μάικλ Τζάκσον, που θα μας λείπει και θα τον αγαπάμε για πάντα, είναι μία αδιανόητη τιμή".
Η Σουίφτ διακρίθηκε με ακόμη 4 βραβεία: αγαπημένη pop/rock και country καλλιτέχνις και αγαπημένη ενήλικη καλλιτέχνις ενώ το άλμπουμ της "Fearless" κέρδισε το βραβείο αγαπημένου κάντρι άλμπουμ. Πριν από μία εβδομάδα η Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε το βραβείο "καλλιτέχνης της χρονιάς" και στα Μουσικά Βραβεία Κάντρι.
Ο Μάικλ Τζάκσον ψηφίστηκε ως ο αγαπημένος καλλιτέχνις στις κατηγορίες pop/rock και soul/R&B. Το άλμπουμ - συλλογή του 2003 "Number Ones" επίσης βραβεύθηκε ως αγαπημένο άλμπουμ και στις δύο κατηγορίες. Το ρεκόρ περισσότερων American Music Awards κατέχει ο Βασιλιάς της Ποπ με 23 βραβεία μεταξύ των οποίων και ως «καλλιτέχνης του αιώνα».
Το βραβείο εκ μέρους του παρέλαβε ο αδερφός του, Τζερεμάιν που ευχαρίστησε τον «Αλάχ που ευλόγησε την οικογένειά του» προσθέτοντας ότι το μήνυμα του Μάικλ Τζάκσον είναι πολύ σημαντικότερο από κάθε βραβείο:
"Το μήνυμα του Μάικλ θα ζει για πάντα", είπε. "Είδε κάτι καλό στον καθένα και ήθελε να προσφέρει κάτι σε όλους. Πάντα ξεκινούσε με αγάπη".
Σε μια εντυπωσιακή σκηνή με σκάλες και πλατφόρμες, ο Λάμπερτ του American Idol προκάλεσε το κοινό όταν χαϊδολόγησε μια χορεύτρια, φίλησε ένα μέλος της μπάντας που έμοιαζε με ερμαφρόδιτο και έσερνε με λουρί δύο άντρες ντυμένους με δερμάτινα ενώ τραγουδούσε το "For Your Entertainment".
Η Lady Gaga, φορώντας τα χαρακτηριστικά «εξωγήινα» ρούχα της, ερμήνευσε το "The Fame Monster" που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα. Η τραγουδίστρια προσπάθησε να κερδίσει τις σκηνικές εντυπώσεις όταν έσπασε με τη βάση του μικροφώνου ένα γυάλινο κουτί – δωμάτιο μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα πιάνο. Η Γουίτνεϊ Χιούστον επέστρεψε στη σκηνή των AMA ερμηνεύοντας το "I Didn't Know My Own Strength" ενώ δέχθηκε επίσης ειδικό βρβείο για τη μουσική και φιλανθρωπική της συνεισφορά.
Οι Black Eyed Peas, ψηφίστηκαν σαν το αγαπημένο pop/rock συγκρότημα και ερμήνευσαν τις επιτυχίες "I Got A Feeling" και "Boom Boom Pow".
Η Τζάνετ Τζάκσον άνοιξε την εκδήλωση ερμηνεύοντας ένα μωσαϊκό από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της.
H Γουίτνεϊ Χιούστον παρέλαβε το βραβείο της συγκινημένη Στη σκηνή βρέθηκαν επίσης η Ριάννα, οι Αλίσια Κιζ και Jay-σε ντουέτο, η Σακίρα, η Κέλι Κλάρκσον, η Νέλι Φουρτάντο και η Τζενιφερ Λόπεζ, η οποία γλίστρησε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ενώ ερμήνευε το νέο της τραγούδι Louboutins.

No comments:

Post a Comment