Monday, November 30, 2009

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΙΠ ΧΟΠ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

THESSALONIKI HIP-HOP FESTIVAL 2009
18 - 19/12/09
// Jumping Fish


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Zoltan Tribe διοργανώνει στις 18 και 19 Δεκεμβριου στην Θεσσαλονικη το μεγαλύτερο --και εδραιωμένο πλέον-- φεστιβάλ hip-hop που γίνεται σε ελληνικό έδαφος, το Thessaloniki Hip-Hop Festival . Το διήμερο υπόσχεται εξαντλητικες εκδηλωσεις που περιλαμβάνουν:

Live shows από την αφρόκρεμα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής, ο καθιερωμένος πλέον θεσμός του MC Battle, ο ολόφρεσκος διαγωνισμός για ντισκ τζοκευ, workshop για παραγωγούς, breakdance και graffiti showcases, προβολές ταινιών αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις.Από τον θρυλικό Afu-Ra, απ’ευθείας από τη Νέα Υόρκη, μέχρι τους Βρετανούς Foreign Beggars που έρχονται με ολόφρεσκο δίσκο , και τον Killa Kela, έναν από τους καλύτερους beatboxers στον πλανήτη με full band, το φετινό ΤΗΗF επιφυλάσσει τις πιο φρέσκες προτάσεις για το 2010.
Δεκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Ρίμα Για Χρήμα”, ο Τάκι Τσαν θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της Β. Ελλάδας το πολυαναμενόμενο “Ρίμα Για Χρήμα 2”, ενώ οι Εισβολέας, Ανάφλεξη, Σκοτεινή Πλευρά, LADOSE, Ψυχόδραμα, MC Yinka, Απέχεις, Stigma n’ Xquze και πολλοί ακόμα υπόσχονται δύο δυνατές βραδιές.
Αναλυτικά οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο THHF 2009:
AFU-RA (USA) ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ (GR) - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ “ΡΙΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ 2”FOREIGN BEGGARS (UK) ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ (GR) KILLA KELA – FULL BAND (UK) ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ (GR)ANAΦΛΕΞΗ (GR) LADOSE (GR) ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ (GR)MC YINKA (GR) ΑΠΕΧΕΙΣ (GR) STIGMA&XQUZE (GR)S.M.A. (GR) ΑΔΕΣΠΟΤΟ (GR) 4012 BEATS (GR) DIEZEL (GR)NEWCOMER OF THE YEAR: KAS (GR)DJ UNKUT (DE) SPARKY T (GR) DJ THE BOY (GR) SER (GR) AMOK (YAKUZA) RASEL (YAKUZA) SPIKE(YAKUZA) WAKE (YAKUZA) RTM ONE (YAKUZA) SIVE1 (YAKUZA)DJ STRIDER (GR) DJ SPACE (GR) DJ D-MICE (GR) PROPHET OF NOISE (GR) TOTAL REALITY (GR)HOSTED BY: SIFU VERSUS (GR)
Οκτώ MC’s αναμετρούνται για το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του πρωταθλητή. Στα πλατώ ο DJ D-MiceTHHF DJ BATTLE 2009O ολόφρεσκος διαγωνισμός για τζοκευ είναι η νεα προσθηκη στο πρόγραμμα του THHF 2009. Οι διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν για την πρώτη θέση με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από τον παγκόσμιο πρωταθλητή DJ Unkut, τον Sparky T και τον DJ The Boy.
PRODUCERS WORKSHOPSΓνώστες του είδους μαζί με το νικητή από το THHF remix contest 2009, θα παρουσιάσουν τα βασικά θεμέλια της τέχνης της παραγωγης και του beatmaking σε μια προσπάθεια να δώσουν τα απαραίτητα εναύσματα στους ενδιαφερόμενους.
FILM SCREENINGSΠροβολές της μικρού μήκους μουσικής ταινίας "SOUND CHECK" (Σκηνοθεσία: Κώστας Γεραμπίνης) και του graffiti documentary “CCTV vol.2”.
GRAFFITI ACTIONΟ Ser και το crew των Yakuza θα δώσουν χρώμα στο Block33 σε ένα production αφιερωμένο στο THHF 2009.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣBlock 33 26ης Οκτωβρίου 33, τηλ.2310/533533, πρώην ΥδρόγειοςΠαρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009Doors open 19:00Τιμή εισιτηρίου: 10€ (e-ticket) / 15€ (on spot)Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009Doors open 12:00Τιμή εισιτηρίου: 25€ (προπώληση) / 30€ (on spot)Προπώληση στο http://THHF2009.eventbrite.com και από το Δεκέμβριο στο Metropolis (Θεσσαλονίκη).

No comments:

Post a Comment