Friday, November 20, 2009

ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ JUMPING FISH
Το Jumping Fish βρίσκεται μόλις στο δεύτερο μήνα λειτουργίας του, αλλά ένας από τους βασικούς του σκοπούς εξακολουθεί να είναι η φιλικότητά του προς τους επισκέπτες και τους χρήστες και γι’ αυτό το λόγο έκανε μια σειρά εικαστικών και χρηστικών αλλαγών που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην περιήγησή του. Η βασικότερη από αυτή είναι ο διαχωρισμός των προφίλ των μελών σε Artists και Listeners – πλέον μπορούν μόνο οι Artists να ανεβάζουν τραγούδια (τα δικά τους) στη σελίδα τους, ενώ οι Listeners μπορούν να ανεβάζουν videos από το YouTube. Επίσης η agenda ενδυναμώνεται με την προσθήκη όλων των ειδών των Artists σε αυτή, κάνοντας το Jumping Fish μια πραγματική ισότιμη κοινότητα. Το επόμενο κύμα αλλαγών είναι προ των πυλών, καθώς και η ανακοίνωση του τραγουδιού του Δεκεμβρίου, μετά το «Εξαιρέσεις» και το «Have You Noticed».

JUMPING FISH NEWS
O Vassilikos των Raining Pleasure επιστρέφει με σόλο άλμπουμ διασκευών και το πρώτο τραγούδι μέσα από αυτό, το “Dream A Little Dream Of Me” παίζεται αυτή τη στιγμή στο Jumping Fish.

Οι U2 αποτελούν ένα από τα αγαπημένα θέματα για debate μέσα στη μουσική κοινότητα. Δύο από τους πιο έμπειρους εκπροσώπους της, ο Μάρκος Φράγκος και η Αλέκα Απέργη, αναλαμβάνουν ρόλους good cop/bad cop και επιχειρηματολογούν πάνω στην απόφασή τους να πάνε (ο Μάρκος) ή να μην πάνε (η Αλέκα) στην πολυδιαφημισμένη συναυλία τους στην Αθήνα.

Ποια είναι τα 50 πιο downloaded άλμπουμ της χρονιάς; Το InSound αποκαλύπτει το top 50 των πωλήσεών του και προσφέρει ένα δωρεάν MP3 από κάθε δίσκο.

Το 2009 έχει τους δικούς του πιο απρόσμενους ήρωες: τους Anvil.

O γιος του John Lennon, Sean, υπογράφει το soundtrack της μαύρης κωμωδίας με βαμπίρ “Rosencrantz and Guildenstern Are Undead”. Ακούστε το και αποφασίστε αν πήρε κανένα γονίδιο από τον πατέρα του – εκτός από αυτό της μυωπίας.

Το Android σύντομα θα αποτελεί αναπόσπαστη λέξη της καθημερινότητάς μας γι’ αυτό ήρθε η στιγμή να μάθουμε τι είναι.

Με αφορμή την περασμένη Παρασκευή και 13, το Jumping Fish αφιερώνει το top 10 του σε μερικά από τα πιο γρουσούζικα τραγούδια.













http://www.jumpingfish.gr/
Ε-mail: info@jumpingfish.gr, editor@jumpingfish.gr
Τηλέφωνο : 210 6844 379

No comments:

Post a Comment