Monday, November 30, 2009

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

Το τραγούδι της Beyonce, "Crazy In Love", ψηφίστηκε ως το καλύτερο της δεκαετίας από το μουσικό περιοδικό NME.
Το "Crazy In Love", στο οποίο συμμετέχει ο Jay-Z, κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στη λίστα με τα 100 καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας που δημοσιεύει το περιοδικό.
Στη δεύτερη θέση της λίστας με τα 100 καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας βρίσκεται το "Time to Pretend" των MGMT ενώ μία θέση χαμηλότερα ακολουθεί το "Hard To Explain" των The Strokes.
Στην τέταρτη θέση συναντάμε το "Paper Planes" της ΜΙΑ ενώ στην πέμπτη θέση ακολουθεί το "Hey Ya!" των OutKast. Την έκτη θέση κατέλαβε το "House of Jealous Lovers" των The Rapture ενώ στην έβδομη θέση βρίσκεται το "Golden Skans" των Klaxons. Στην όγδοη θέση συναντάμε το "Out of Time" των Blur ενώ μία θέση χαμηλότερα ακολουθεί το "Rebellion (Lies)" των Arcade Fire. Στην δέκατη θέση βρίσκεται το "A Certain Romance" των Arctic Monkeys.
Το top 20 της λίστας με τα καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας συμπληρώνουν τα εξής τραγούδια: "Cant Stand Me Now" – The Libertines στο Νο11, "Dry Your Eyes" – The Streets στο Νο12, "The Rat" – The Walkmen στο Νο13, "Seven Nation Army" – The White Stripes στο Νο14, "Bang" – Yeah Yeah Yeahs στο Νο15, "Umbrella" – Rihanna στο Νο16, "Maps" – Yeah Yeah Yeahs στο Νο17, "Ms Jackson" – OutKast στο Νο18, "Reckoner" – Radiohead στο Νο19, "Over and Over" – Hot Chip στο Νο20.

No comments:

Post a Comment