Tuesday, November 24, 2009

ΡΟΚ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

ΡΩΜΗ-

Ροκ σταρ της χρονιάς για το 2009 ανακηρύσσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι η ιταλική έκδοση του μουσικού περιοδικού Rolling Stone, αποδίδοντας... τα εύσημα για τον τρόπο ζωής του 73χρονου μεγιστάνα πρωθυπουργού.
Το πορτρέτο του Καβαλιέρε σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το τεύχος Δεκεμβρίου του ιταλικού Rolling Stone από τον Σέπαρντ Φέρεϊ, τον καλλιτέχνη δρόμου που υπέγραψε το διάσημο μπλε, κόκκινο και άσπρο πορτρέτο του Μπαράκ Ομπάμα για τη νικηφόρα προεκλογική του εκστρατεία.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ,που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να ηχογραφεί ναπολιτάνικα τραγούδια, δεν επελέγη για τις μουσικές του επιδόσεις από το Rolling Stone.
Ο 73χρονος μεγιστάνας πρωθυπουργός κέρδισε τον τίτλο με αφορμή τον τρόπο ζωής του για τον οποίο «ο όρος rock and roll μοιάζει απλουστευτικός», όπως είπε ο αρχισυντάκτης του Rolling Stone, Κάρλο Αντονέλι.«Ο Ροντ Στιούαρτ, ο Μπράιαν Τζόουνς και ο Κιθ Ρίτσαρντς είναι πρωτάρηδες σε σύγκριση με τον Μπερλουσκόνι» προσέθεσε αναφερόμενος σε ροκ σταρ, οι υπερβολές των οποίων σε ερωτικά θέματα ή σε κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών έχουν γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδα στον Τύπο.«Η Neverland του Μάικλ Τζάκσον είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι σε σύγκριση με τη Βίλα Τσερτόζα» δήλωσε ο Αντονέλι, συγκρίνοντας το παραμυθένιο ράντσο του βασιλιά της ποπ με τη μεγάλη βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού στη Σαρδηνία.

No comments:

Post a Comment