Thursday, November 12, 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Οι ανταγωνιστικές Google, Yahoo, eBay και Microsoft έχουν όλες τον ίδιο τρόπο για να προωθηθούν στις διακοπές: θα παρέχουν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi) σε αεροδρόμια, αεροπλάνα και ορισμένους δημόσιους χώρους.
Η Google ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε 47 αεροδρόμια στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων στη Βοστόνη, στο Χιούστον και στο Σιάτλ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Τα αεροδρόμια αυτά αποτελούν το 35% του συνόλου των ΗΠΑ. Η Google θα προσφέρει επίσης δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στις πτήσεις της Virgin America.
Η EBay θα προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες σε αεροπλάνα της Delta Air Lines την εβδομάδα του εορτασμού των Ευχαριστιών.
Από το Σεπτέμβριο η Microsoft έχει λανσάρει τη δωρεάν πρόσβαση σε ασύρματο internet σε ορισμένα ξενοδοχεία και αεροδρόμια, παρακινώντας τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τη νέα μηχανή αναζήτησης, Bing.
Τη Δευτέρα, η Yahoo παρείχε την ίδια προσφορά στην New York's Times Square.
Η Boingo Wireless, που ασχολείται με τα σημεία ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε αεροδρόμια δήλωσε ότι η καμπάνια παροχής δωρεάν Wi-Fi που χορηγείται από αλυσίδες ξενοδοχείων έχει αποτελέσματα. Οι εταιρίες προσφέρουν μόλις 15 – 20 λεπτά πρόσβασης στο διαδίκτυο στους χρήστες αφού πρώτα δουν μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων.

No comments:

Post a Comment