Thursday, October 29, 2009

Η MADELEINE PEYROUX ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ-
Η Madeleine Peyroux, η τραγουδίστρια που όσες φορές έχει έρθει στην Ελλάδα καθήλωσε το κοινό, επιστρέφει στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου για μια εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
«Επιτέλους και μια καλλιτέχνιδα που την βλέπουμε στην ακμή της, την ώρα που μιλάει και παραμιλάει μάλιστα για αυτήν όλος ο κόσμος της Jazz και όχι μόνον» έγραψαν οι εφημερίδες για αυτήν με αφορμή τις εμφανίσεις της.
Ο δίσκος της Careless Love έγινε χρυσός στην Ελλάδα, λίγους μήνες μόνο μετά την κυκλοφορία του, αποδεικνύοντας την μεγάλη αγάπη του ελληνικού κοινού στην υπέροχη αυτή τραγουδίστρια που έχει κάνει όλον τον κόσμο να μιλάει για αυτήν.
Με ένα πιάνο, ένα μπάσο, ντράμς, την κιθάρα της και μερικά από τα ωραιότερα jazz κομμάτια που έχουν γραφτεί ποτέ, η Madeleine Peyroux χωρίς σκηνή, με οδηγό τη φωνή και το αίσθημα, θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά.
Η εμφάνισή της θα γίνει στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, στις 21.00. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.
Εισιτήρια στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο εκδοτήριο (Ομήρου 8, Σύνταγμα) Δευτέρα-Παρασκεύη 10 το πρωί με 4 το απόγευμα και τηλεφωνικά με πιστωτική στο 210-7282333 ή ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

No comments:

Post a Comment