Thursday, October 6, 2016

KATAΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

Ο πρόεδρος του Alpha κατήγγειλε ότι τον προσέγγισε υποψήφιος καναλάρχης και του ζήτησε το 51% και τέσσερις πολιτικές εκπομπές.
Σε καταγγελίες σχετικά με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και το «παζάρι» που έκανε με υποψήφιο καναλάρχη (εικάζεται ότι είναι ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας) προχώρησε ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος «εισέβαλε» στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.
«Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός "σκοτώθηκε" τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
Αναφέρθηκε ακόμη σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ενός εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών και συγκεκριμένα του κ. Καλογρίτσα, χωρίς ωστόσο να τον κατανομάσει. Όπως είπε ο πρόεδρος του Alpha, του ζητήθηκε να δώσει το 51% των μετοχών και τέσσερις πολιτικές εκπομπές την εβδομάδα. «Για να βλέπει κι ο κόσμος να ακούει τι γίνεται με την κυβέρνηση, τι καλά που πάμε», σχολίασε ο κ. Κοντομηνάς.
Και συνέχισε ο πρόεδρος του Alpha μεταφέροντας το διάλογο που είχε με τον κ. Καλογρίτσα:
- «Λέω, άλλο τίποτα θέλεις;»
- «Θέλω» λέει «να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Τα άλλα λέει για τους γάμους, τα βαφτίσια, ποια άφησε ποιον και ποια παντρεύεται ποιον να τα κάνετε εσείς».
- «Λέω: Τίποτ άλλο να στήσουμε; Πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέει τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κ. Παππά που ήσουνα στην Αμερική και "έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς» συνέχισε ο κ. Κοντομηνάς.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΝΔ: Οι καταγγελίες Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τα περί διαγωνισμού-παρωδία
Τα όσα είπε ο κ. Κοντομηνάς προκάλεσαν την αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό – παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά.
»Για όλα αυτά – και για πολλά άλλα – ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».


No comments:

Post a Comment