Friday, October 14, 2016



Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες ομογενείς που διαπρέπουν στο εξωτερικό και επενδύουν στη Ελλάδα

Το ka-business.gr  τo μοναδικού portal για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη δίνει για άλλη μία φορά βήμα,  σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.  Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου διοργανώνει το 11 ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης  από τις 10:30 έως 21:00. Τιμώμενη περιοχή η Λέσβος.  

Το ka-business.gr  βρέθηκε τον Ιούνιο 2016 στο επίκεντρο των γεγονότων και ανέδειξε τους επιχειρηματίες και τους ανθρώπους με τις φρέσκιες ιδέες του Βορείου Αιγαίου,  μέσα από τις εργασίες του 10ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργάνωσε στο επιμελητήριου της Λέσβου.
 Η συνέχεια θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη  το Σάββατο 5 Νοεμβρίου παρουσία μίας αντιπροσωπείας από το Βόρειο Αιγαίο.
 Η προσφυγική κρίση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το νησί - η δημοτική αρχή και οι φορείς -  έγραψε τη δίκη της ιστορία. Από τη Λέσβο πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες. Από τον Πάπα και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο μέχρι την Αντζελίνα Τζολί.
 Η Λέσβος πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο brand name προβάλλοντας το ανθρώπινο πρόσωπό της. Αυτό θα παρουσιάσει  μεταξύ άλλων, στις εργασίες του 11ου ΚΑ, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δήμου Λέσβου Κωνσταντίνος Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς και ο Πρόεδρος Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών Θράσος Καλλογρίδης.

Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες ομογενείς που διαπρέπουν στο εξωτερικό και επενδύουν στη Ελλάδα.  

Ελάτε να μάθετε πώς μπορεί να σας στηρίξει το νέο ΕΣΠΑ αλλά και  ποιο είναι το νέο  επιχειρηματικό προφίλ  του ¨Έλληνα.

No comments:

Post a Comment