Thursday, October 13, 2016

φαγητό › αφιέρωμα › Ένα ψωμί για όλους, στα Γατίδης Fresh

Ένα ψωμί για όλους, στα Γατίδης Fresh

  • Gatidis420x350.jpg
  • Gatidis420x350.jpg
  • Gatidis420x350.jpg
Ένα ψωμί για όλους, στα Γατίδης Fresh
βαθμολόγησέ το:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ένα ψωμί για όλους, στα Γατίδης Fresh!

Παγκόσμια Ημέρα Άρτου

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Eµείς, στα Γατίδης Fresh, µε την υποστήριξη των πελατών μας, στηρίζουµε το έργο του «Μπορούµε».




Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου υλοποιούμε την ενέργεια «Ένα ψωμί για όλους». Με κάθε αγορά ψωμιού από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, προσφέρουμε ένα ακόμη ψωμί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μέσω της οργάνωσης "Μπορούμε".


Το «Μπορούµε» είναι µια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που στόχο έχει να περιορίσει την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα, λειτουργώντας ως κόµβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίµων και των φορέων – αποδεκτών.



Τα καταστήματα Γατίδης Fresh συμμετέχουν εδώ και τρία χρόνια ως δωρητές τροφίμων και σύµφωνα µε τον τρόπο υπολογισµού του δικτύου «Μπορούµε», µόνο κατά το έτος 2015 προσέφεραν περισσότερες από 35.ΟΟΟ µερίδες φαγητού.
Με τη δική σας συνδροµή και υποστήριξη θα συνεχίσουµε να προσφέρουµε τα προϊόντα μας σε συνανθρώπους µας που έχουν ανάγκη.
Η συµµετοχή όλων είναι πολύτιµη. Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, επιλέγοντας ψωμί από τα καταστήματα Γατίδης Fresh βοηθώντας με αυτό τον τρόπο να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες αυτό το βασικό είδος διατροφής!


Για πληροφορίες και προσφορά τροφίµων, ενηµερώσου από την ιστοσελίδα www.boroume.gr, το 210 3237805 και το www.facebook.com/Boroume

Όλοι μαζί, Μπορούμε καλύτερα!

Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:
Θεσσαλονίκη: Παπαναστασίου 89 & Κανάρη – Χαριλάου, Γ.Λαμπράκη 164 – Άνω Τούμπα, Πασσαλίδη 63 – Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως 31 – Καλαμαριά, Ελ. Βενιζέλου 76 - Αμπελόκηποι, Εθνικής Αντιστάσεως 23, Αγίας Σοφίας (Εγνατία), Εγνατίας 25 και Π. Μελά (γωνία) - Ασπροβάλτα
Σέρρες: 3ο χλμ. Σερρών - Δράμας, Μ. Αλεξάνδου & Αμύντας 1, Θεσ/νίκης & Μεραρχίας, Βενιζέλου 26, Κωνσταντινουπόλεως 3, Βασ. Βασιλείου 14, Ηράκλεια Σερρών
Δράμα: 19ης Μαΐου, M. Αλεξάνδρου 75, Σκρα 52, Ελ. Βενιζέλου & Ανωνύμου 1 – Προσοτσάνη
Καβάλα: Παραλία Οφρυνίου - Μουσθένη 

No comments:

Post a Comment