Saturday, October 15, 2016

Πλωτά «παλάτια» για ξεχωριστές εμπειρίες και διακοπές χλιδής

Πλωτά «παλάτια» για ξεχωριστές εμπειρίες και διακοπές χλιδής

Πολυτέλεια που περισσεύει, design που εντυπωσιάζει, χώρους άσκησης, προσωπικούς μπάτλερ, διώροφες σουίτες, ευρύχωρες τραπεζαρίες και γήπεδα γκολφ είναι μερικές μόνο από τις ανέσεις που παρέχουν χλιδάτα κρουαζιερόπλοια στους επιβάτες τους. Οι εταιρείες είναι έτοιμες να κάνουν πάντα το κάτι παραπάνω για να ικανοποιήσουν τους ταξιδιώτες κι αυτό το κάτι παραπάνω ξεχωρίζει στα βραβεία UK Editor's Picks Awards 2016 της Cruise Critic.
Διακρίθηκαν κρουαζιερόπλοια- πλωτά πεντάστερα ξενοδοχεία σε κατηγορίες όπως το καλύτερο νέο πλοίο, την καλύτερη σουίτα και το καλύτερο νέο πολυτελές πλοίο. Μερικοί από τους νικητές είναι οι παρακάτω, όπως τους ξεχώρισε η Daily Mail.

Καλύτερο νέο πλοίο

cruises1
Το Tui Discovery της Thomson Cruises κέρδισε στην κατηγορία Best New Ship. Ξεκίνησε τα ταξίδια του τον Ιούνιο κι έχει ήδη διακριθεί λόγω των παροχών του εν πλω- μεταξύ άλλων διαθέτει τοίχο αναρρίχησης και ανοιχτό σινεμά.
cruises2cruises3

Καλύτερη σουίτα

cruises4
Η Royal Caribbean International απέσπασε την πρωτιά για τις καλύτερες σουίτες στα πλοία της στην κατηγορία και είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει πρώτη. Στο Anthem of the Seas, για παράδειγμα, διατίθενται διώροφες σουίτες με εξαιρετική θέα ενώ στο Harmony of the Seas, το μεγαλύτερο πλοίο των ωκεανών, στη βασιλική σουίτα υπάρχει ιδιωτικό σαλόνι και υπηρεσίες personal assistant.
cruises5cruises6

Καλύτερο ποταμόπλοιο

cruises7
Η Uniworld Boutique River Cruise Collection «μάζεψε» πολλές διακρίσεις στις κατηγορίες που συμμετείχε, όπως και την πρωτιά για το καλύτερο ποταμόπλοιο.
cruises8cruises9

Καλύτερο νέο πολυτελές πλοίο

cruises10
Το Regent Seven Seas Explorer χαρακτηρίζεται το πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο που φτιάχτηκε ποτέ και δεν αποτελεί έκπληξη η πρωτιά του. Το σκάφος των 450 εκατ. δολαρίων διαθέτει ό,τι θα περίμενε κανείς να βρει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Στο παρθενικό ταξίδι του η Regent Suite κόστιζε 4.655 δολάρια το άτομο τη βραδιά.
cruises11cruises12

Πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο

cruises13
Το βραβείο απέσπασε το Seabourn που γνώριζε για χρόνια τη δόξα για τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσέφερε στους ταξιδιώτες- μεταξύ άλλων χαβιάρι και σαμπάνια μέσα στα νερά της Καραϊβικής. Για όσους προτιμούν κάτι πιο περιπετειώδες γίνονται ταξίδια στην Ανταρκτική και την Παταγωνία.
cruises14cruises15

No comments:

Post a Comment