Wednesday, October 5, 2016



 ΔΕΘ-Helexpo υποδέχτηκε τον Ευγένιο Τριβιζά
στους «Μυστικούς Κόσμους»!

«Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», το νέο, διεθνών προδιαγραφών, Θεματικό Πάρκο, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού, υποδέχτηκαν τον εμπνευστή τους.

Ο Ευγένιος Τριβιζάς βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, για να βάλει τη δική του σφραγίδα στο Θεματικό Πάρκο που ήδη κατασκευάζεται εντατικά. Η δημιουργική ομάδα του Θεματικού Πάρκου ξενάγησε τον πολυβραβευμένο συγγραφέα στον κόσμο των δικών του παραμυθιών. 

Ακολούθησαν τρεις δημιουργικές μέρες σχεδιασμού, ανταλλαγής απόψεων και καταιγισμού ιδεών της ομάδας με τον αστείρευτο συγγραφέα. Με την καθοδήγησή του η ΔΕΘ-Helexpo είναι πλέον έτοιμη να παρουσιάσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης, αλλά και στους εκτός πόλης επισκέπτες, ένα φαντασμαγορικό Θεματικό Πάρκο. Στο περίπτερο 1 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να ταξιδέψουν σε ένα μαγικό σύμπαν, με συνεχείς εκπλήξεις που θα αποκαλύπτονται καθημερινά!


«Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», το συναρπαστικότερο Θεματικό Πάρκο της χώρας, και οι ήρωες που αγαπήσατε, ετοιμάζονται να σας υποδεχθούν. Έναρξη 24 Οκτωβρίου 2016! 

No comments:

Post a Comment