Tuesday, December 18, 2012

Η ΔΡΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ



Η Δράμα μέσα στους φτηνότερους «Χριστουγεννιάτικους» προορισμούςΗ μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr ανέλυσε τη διακύμανση των τιμών σε προορισμούς δημοφιλείς εξαιτίας των Χριστουγεννιάτικων αγορών τους και παρουσιάζει τους ακριβότερους και τους φτηνότερους προορισμούς για την περίοδο των εορτών.

Πολύ λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και για όσους δεν έχουν φροντίσει να κλείσουν ξενοδοχείο για τον αγαπημένο τους προορισμό, η www.trivago.gr ερεύνησε και παρουσιάζει τους ακριβότερους και τους φτηνότερους κατεξοχήν Χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Ολιγοήμερες διακοπές για κάθε βαλάντιο στις διασημότερες Χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη.
Η Δράμα μέσα στις φτηνότερες πόλεις της «Χριστουγεννιάτικης» Ευρώπης
Top cheap
  
1
Κρακοβία
                 52 €
2
Πράγα
                 75 €
3
Βερολίνο
                 78 €
4
Νάπολη
                 81 €
5
Άρκο
                 81 €
6
Ροβερέτο
                 83 €
7
Δρέσδη
                 87 €
8
Δράμα
                 93 €
9
ΛεβίκοΤέρμε
              100 €
10
Ίνσμπρουκ
              110 €
Όσοι ταξιδιώτες ψάχνουν ακόμα ποιον Ευρωπαϊκό προορισμό θα επισκεφτούν, καλό θα ήταν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους από την Κρακοβία καθώς είναι η φτηνότερη πόλη για την περίοδο των εορτών με μέση τιμή διανυκτέρευσης γαι δίκλινο δωμάτιο στα 52 ευρώ, ενώ δεύτερη στη λίστα είναι η Τσέχικη πρωτεύουσα. Περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης και αλλάξτε το χρόνο στην πρωτεύουσα που σε κάνει να νιώθεις σαν ήρωας παραμυθιού με τιμή διανυκτέρευσης στα 75 ευρώ. Τρίτο στη λίστα είναι το κοσμοπολίτικο Βερολίνο (78 ευρώ), η μόνη γερμανική πόλη που δε θυμίζει σε τίποτα Γερμανία ενώ στην όγδοοη θέση βρίσκεται η Δράμα με μέση τιμή δίκλινου δωματίου στα 93 ευρώ. Η πόλης της Μακεδονίας ανοίγει της πύλες της Ονειρούπολης και υποδέχεται τους Ευρωπαίους για ένα μαγευτικό ταξίδι στο όνειρο με χαμηλές τιμές διανυκτέρευσης.
Η Ελβετία κρατάει τα σκήπτρα
HotelsCombined.com
Όσοι από τους ταξιδιώτες είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, μπορούν να επισκεφτούν τη Ζυρίχη η οποία είναι πρώτη στη λίστα των ακριβότερων προορισμών με μέση τιμή διανυκτέρευσης σε δίκλινο δωμάτιο στα 196 ευρώ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Μεράνο, στο νότιο Τιρόλο της Ιταλίας με 161 ευρώ και στην τρίτη θέση το γραφικό Στρασβούργο της Γαλλίας με 142 ευρώ. Τη λίστα συμπληρώνουν, οι «συνήθεις ύποπτοι» Ελσίνκι (118 ευρώ), Βιέννη (113 ευρώ) και Μόνακο (113 ευρώ). Ενώ και σε αυτή τη λίστα η Ιταλία έχει την τιμητική της με τις πόλεις Μπολζάνο (134 ευρώ) και Μπρεσανόνε (122 ευρώ) να βρίσκονται στις θέσεις τρία και τέσσερα.
Top chic
  
1
Ζυρίχη
            196 €
2
Μεράνο
            161 €
3
Στρασβούργο
            142 €
4
Μπολζάνο
            134 €
5
Μπρεσανόνε
            122 €
6
Σαλιμπούγκο
            121 €
7
Ελσίνκι
            118 €
8
Βιέννη
            113 €
9
Μονακό
            113 €
10
Νυρεμβέργη
            111 €

No comments:

Post a Comment