Saturday, December 1, 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ


Ο Άγιος Βασίλης υποδέχτηκε μεγάλους και παιδιά στο καινούριο του σπίτι, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη! Η πόλη μπήκε στους ρυθμούς των γιορτών, με τα επίσημα εγκαίνια του «Χριστουγεννιάτικου χωριού», που εκτείνεται από την λεωφόρο Νίκης, μέχρι το άγαλμα του Βενιζέλου.
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος μετακόμισε από τη θάλασσα, στη στεριά και τα φώτα άναψαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης και φυσικά ο οικοδεσπότης Άγιος Βασίλης. Ακολούθησαν θεαματικά πυροτεχνήματα, που φώτισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.
Τον ρυθμό της γιορτής έδωσαν τα συγκροτήματα Κρουστόφωνο και Paranue, ενώ η καλλιτεχνική ομάδα Jitterbugs SKG με το δρώμενο της πήγε το χρόνο πίσω, σε Χριστούγεννα άλλων εποχών.
Το «Χριστουγεννιάτικο χωριό» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στα παιδιά και σε όσους νοιώσουν για λίγο παιδιά, όπως καρουζέλ, παγοδρόμιο, ρόδα του λούνα παρκ, τρενάκια, φάτνη. Στα φιλόξενα «σπίτια» του θα στεγαστούν, από αύριο, δραστηριότητες για τα παιδιά και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου

No comments:

Post a Comment