Friday, January 18, 2019

CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH

το νέο μοντέλο

 του Classic 

Fusion Berluti

Η Hublot και η Berluti σε μία συνεργασία
 υψηλής ωρολογοποιίας που κόβει την ανάσα...  
       
Ο Ιταλός Carlo Crocco δεν είναι ένας οποιοσδήποτε ταλαντούχος ωρολογοποιός. Είναι ο δημιουργός της περίφημης μάρκας Hublot, μέσω της ελβετικής εταιρείας που έφτιαξε ο ίδιος το 1980 και που την ίδια χρονιά παρουσίασε τα πρώτα πολυτελή ρολόγια χειρός με το κόνσεπτ «Fusion». Σήμερα, η Hublot είναι μέλος της αυτοκρατορίας LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE, όπως και η εταιρεία αντρικών υποδημάτων αλλά και ένδυσης Berluti, με την οποία συνεργάζεται ξανά, μετά τον περσινό θρίαμβο του Classic Fusion Berluti, ενός μοντέλου ντυμένου με το περίφημο «δέρμα της Βενετίας» («Venezia leather»), το σήμα καταταθέν του παριζιάνικου οίκου.
Πρόκειται για ένα μοντέλο που συνδύαζε την πείρα της Hublot στην κατασκευή τεχνικά άρτιων ρολογιών με την υπογραφή της Berluti στα δέρματα: «Με την έλευση των γενεών, η Berluti κατάφερε να τελειοποιήσει την όψη του δέρματος. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή επεξεργασία δερμάτων με την δική μας τεχνολογική τελειότητα ήταν ευκολότερο για εμάς να παντρέχουμε αυτό το καταπλητικό φυσικό υλικό με την ακρίβεια της Hublot» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντυευξη του ο Ricardo Guadalupe, επικεφαλής της ελβετικής εταιρείας ρολογιών.
Πρόσφατα, η Hublot παρουσίασε την εξέλιξη αυτής της συνεργασίας που είναι πραγματικά η επιτομή της κομψότητας. Επιπλέον, το καινούριο Classic Fusion Berluti έχει μια σοβαρή διαφορά από τον προκάτοχο του καθώς έχουν προστεθεί δύο υποκαντράν, αριστερά και δεξιά στη μέση, ενώ και οι δύο εκδόσεις του στην πάχους 45mm κάσα, Scritto King Gold και Scritto All Black, είναι απίθανα κομψές και συνδυάζονται τέλεια με το ταμπλό και το λουρί Berluti. Κάθε μοντέλο θα κυκλοφορήσει μόνο σε 250 κομμάτια και θα περιέχεται σε μια μοναδική συσκευασία-κουτί Berluti με όλα τα αξεσουάρ.

No comments:

Post a Comment