Saturday, October 5, 2013

ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΤΙ ΚΡΩΦΟΡΝΤ


Η Σίντι Κρόφορντ μάς υποδέχεται στο εξοχικό της στο Μεξικό (με το γείτονά της Τζορτζ Κλούνεϊ)
Ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της δεκαετίας του ’90, που είχε δικαιωματικά κατακτήσει την κορυφή της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, εδώ και αρκετά χρόνια είναι μια ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος. Διανύοντας πλέον το 47ο έτος της ηλικίας της, απολαμβάνει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, μαζί με το σύζυγό της Ράντι Γκέρμπερ και τα δύο παιδιά τους, το 14χρονο γιο τους Πρέσλεϊ Γουόλκερ και τη 12χρονη κόρη τους Κάια Τζόρνταν.
Η διάσημη οικογένεια, όταν θέλει να ξεφύγει από την καθημερινότητα της ζωής τους στο Μαλιμπού, καταφεύγει σε ένα φανταστικό εξοχικό στο Λος Κάμπος, χτισμένο μπροστά στη θάλασσα. Και με ποιον μοιράζονται τις περισσότερες ώρες της μέρας; Μα, φυσικά με τον πιο στενό τους φίλο, που δεν είναι άλλος από το διάσημο ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ είναι γείτονάς τους, αφού μένει ακριβώς δίπλα τους, σε ένα παραθαλάσσιο οίκημα που έχουν από κοινού και είναι χωρισμένο σε δύο υπέροχες βίλες.
Στο τελευταίο τεύχος του «Architectural Digest», παίρνουμε μια γεύση από το εσωτερικό των σπιτιών, τα οποία οι ίδιοι αποκαλούν «Casamigos» (Το σπίτι των φίλων). Και τα δύο έχουν ύφος μινιμαλιστικό, που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλαρωτική και αναζωογονητική. Παρόλο που κάθε κτίσμα είναι αυτόνομο, είναι ξεκάθαρο ότι και τα δύο μαζί αποτελούν μια αρμονική κατασκευή. «Οι ζωές μας κυλούν παράλληλα. Τη μια στιγμή πίνουμε κοκτέιλ σ’ εμάς και την άλλη πηγαίνουμε για δείπνο στου Τζορτζ, και πάει λέγοντας…», δηλώνει το διάσημο μοντέλο! 

No comments:

Post a Comment