Wednesday, October 9, 2013

25 OKTΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΝΕΑ iPHONE ΤΗΣ APPLE


Συγκεκριμένα, τα iPhone 5S και 5C θα κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου σε Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλικές Δυτικές Ινδίες, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακάου, Μάλτα, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταιβάν και Ταϋλάνδη.
Αντίστοιχα, οι χώρες που θα ικανοποιήσουν τη ζήτηση των καταναλωτών για τα νέα κινητά iPhone 5S και 5C την 1η Νοεμβρίου είναι η Αλβανία, η Αρμενία, το Μπαχρέιν, η Κολομβία, το Ελ Σαλβαδόρ, το Γκουάμ, η Γουατεμάλα, η Ινδία, η ΠΓΔΜ, η Μαλαισία, το Μεξικό, η Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η επίσημη παρουσίαση των νέων κινητών της Apple έγινε τον περασμένο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και άλλες αγορές, ενώ μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες από την κυκλοφορία τους οι πωλήσεις έφτασαν τα εννέα εκατομμύρια.
Η εταιρεία στοχεύει με την κυκλοφορία των νέων συσκευών να εξισορροπήσει τις απώλειες μεριδίων της αγοράς που έχει υποστεί λόγω των έξυπνων κινητών τηλεφώνων που κάνουν χρήση του λογισμικού Android και τα οποία αντιπροσωπεύουν ποσοστό ¾ της αγοράς.
H Apple ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα ότι περισσότερα από 200 εκατομμύρια «έξυπνα» κινητά και τάμπλετς της εταιρείας διαθέτουν το λογισμικό iOS 7, ως επίδειξη της γρηγορότερης αναβάθμισης λογισμικού που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία.

No comments:

Post a Comment