Monday, September 3, 2012

13 χρόνια «Αληθινά Σενάρια» στην ΕΤ3




    
Η Ελλάδα της κρίσης, τα 100χρονα από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης αλλά και απίστευτα σενάρια που γράφει η ίδια η ζωή, είναι το τρίπτυχο της φετινή θεματολογίας της εκπομπής της ΕΤ3 «Αληθινά Σενάρια» με το Νίκο Ασλανίδη, που αρχίζει για τη νέα τηλεοπτική περίοδο την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012, στις 23:00
Εκπομπές με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι ιστορίες των οποίων αποδεικνύουν τη δύναμη της  θέλησης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της δημιουργικότητας. Ανάμεσα σε αυτές, νέα εξαιρετικά ενδιαφέροντα αφιερώματα και ιστορικά ντοκουμέντα με αφορμή την επέτειο των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Και τέλος, μια σειρά εκπομπών που καταγράφουν την πραγματικότητα στην Ελλάδα της κρίσης, προτείνοντας έξυπνες και πρωτοποριακές λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία έχουν αναπόφευκτα οξυνθεί.
Αυτός είναι ο «καμβάς» στον οποίο κινήθηκαν πέρυσι και έτσι θα συνεχίσουν και στη φετινή τηλεοπτική περίοδο τα «Αληθινά Σενάρια» της ΕΤ3.  Με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης όλα αυτά τα χρόνια,  έχουν κατορθώσει να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών, αποδεικνύοντας ότι το ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν μπορεί να είναι και ανταγωνιστικό. 
Κοινός παρονομαστής και στόχος σε όλα τα θέματα που ερευνά η εκπομπή είναι η προσπάθεια να αναδειχθούν οι αξίες,  τα θετικά στοιχεία και οι συμπεριφορές που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, σε μία εποχή που στέκεται  στη μιζέρια και δίνει την αίσθηση του αδιεξόδου.    

No comments:

Post a Comment