Friday, September 21, 2012

ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ iPhone 5


«Ουρές» παγκοσμίως για την «πρεμιέρα» του iPhone 5 στα καταστήματα
Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν από χθες το βράδυ έξω από τα καταστήματα της Apple σε Αυστραλία, Ιαπωνία και Χονγκ Κονγκ, όπου ξεκινά από σήμερα η πώληση του iPhone 5. Η πολυαναμενόμενη συσκευή είναι από σήμερα διαθέσιμη και στον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Σιγκαπούρη.
«Περίμενα από τα μεσάνυχτα, ήμουν όγδοος στη σειρά. Είναι σαν ένα φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο» δήλωσε χαρακτηριστικά νεαρός Ιάπωνας στο Reuters.
Πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει στην αγορά, περισσότερα από δύο εκατομμύρια iPhone 5 είχαν παραγγελθεί τις πρώτες 24 ώρες που δόθηκε το «πράσινο φως» στις αποκαλούμενες προ-παραγγελίες στις 14 Σεπτεμβρίου.
Αριθμός που προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει καθώς είναι διπλάσιος αυτού που πέτυχε κατά την πρώτη μέρα διάθεσής του το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone 4S. Αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι το iPhone 5 θα πουλήσει 10 εκατ. συσκευές έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η JP Morgan προχώρησε μάλίστα στην εκτίμηση ότι η κυκλοφορία της νέας συσκευής μπορεί να προσφέρει στην αμερικανική οικονομία το δ' τρίμηνο ώθηση της τάξεως των 3,2 δισ. δολαρίων.

No comments:

Post a Comment