Thursday, September 20, 2012

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ 1


Ριζικές αλλαγές έρχονται στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 καθώς αποφασίστηκε να αλλάξει προφίλ αλλά και όνομα. Ο νέος επικεφαλής του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και ακούει στο όνομα..Αλέξης Καρακατσάνης.
Το νέο στέλεχος του σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα στα ραδιόφωνα της πόλης, ενώ το όνομά του είναι συνώνυμο με τα ερτζιανά. Ο Αλέξης Καρακατσάνης στη νέα του θέση θα αναφέρεται στον Δανό, Έρικ Χάνσεν, ενώ από τα πρώτα πράγματα που θα ανακοινωθούν σχετικά, θα αφορά στη μετονομασία του σταθμού.

Με άλλα λόγια το νέο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, δεν θα λέγεται ΑΝΤ1 radio 97.2, αλλά κάπως αλλιώς, μιας και το όνομα αναζητείται ακόμη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το προφίλ του νέου ραδιοφώνου του ομίλου ΑΝΤ1, είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας που διενεργήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα και θα διαθέτει ενημέρωση, καθώς και ενημερωτικές εκπομπές, χωρίς όμως να συναγωνίζεται τα αντίστοιχα ενημερωτικά ραδιόφωνα και χωρίς αυτό να είναι η αιχμή του.

No comments:

Post a Comment