Sunday, September 23, 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

@Χαμογελα απο τον ηλιο,αλλα το καλοκαιρι σιγουρα μας αποχαιρετισε.αδειες οι ακτες.Κλειστα τα μπητς μπαρ και μονο μερικα ξενοδοχεια της Χαλκιδικης επιμενουν ακομα οτι το καλοκαιρι ειναι εδω.
@HOMECOMING  σημερα απο 5 μμ στο κολλεγιο Ανατολια για ολους τους αποφοιτους και τις οικογενειες τους -με αμερικανικο μπαρμπεκιου και την Ευη Σιαμαντα να τραγουδα και αλλα πολλα.
@Σημερα στο νεκροταφειο Καλαμαριας μνημοσυνο για τον ενα χρονο απο τον θανατο του δημοσιογραφου Γιωργου Φωτιαδη.Σε στενο οικογεγενειακο κυκλο.
@Φαινεται οτι τελικα η Universal ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ την Minos-EMI.Το πιο πιθανο ειναι προεδρος της νεας εταιριας να ειναι ο κ.Μακης Ματσας.Η Universal εξαγοραζει την αλλοτε πανισχυρη  EMI  σ'ολη την Ευρωπη.
@Τα πιο συνηθισμενα λαθη αγραμματων συνεργατων σε ραδιοφωνο-τηλεοραση-εφημεριδα
αποψε το βραδυ-το σωστο η αποψε η σημερα το βραδυ
εισητηρια-το σωστο εισιτηρια
προβες-οταν υπαρχει το ελληνικο δοκιμες γιατι να λεμε το,επισης κακοηχο προβων
@Το 1972 ο Τολης Βοσκοπουλος τραγουδησε στο φεστιβαλ Θεσσαλονικης "Ξανθη,αγαπημενη Παναγια"  και για τα επομενα δυο χρονια δεν ευρισκε δουλεια.
@Καποτε ολες οι επιδειξεις μοδας στην Θεσσαλονικη-και οχι μονο-ειχαν χορογραφο,οργανωτη,συντονιστη τον Γιωργο Διονυσιου,ο οποιος μετα απο περιπετειες με την υγεια του εχει αποσυρθει αλλα ειναι παντα παρων...
@Καποτε στο Ρετζικι λειτουργησε ενα μικρο εστιατοριο με αποκλειστικη σπεσιαλιτε τα φοντυ.Ηταν ο "Βολταιρος".
@Στις 17 απο τις 31 ταινιες του Φρεντ Ασταιρ χορογραφος ηταν ο ελληνικης καταγωγης Ερμης Παναγιωτοπουλος.Στην δεκαετια του 70 επισκεφθηκε τους συγγενεις του στο Αιγιο,οπου οι γονεις του ειχαν ανοιξει τον πρωτο κινηματογραφο της πολης.
@Στο "Ποτε την Κυριακη" σε μικρους ρολους εμφανιζονται Θανασης Βεγγος,Δημητρης Παπαμιχαηλ,Φαιδων Γεωργιτσης.
@Απο τη NOVA 1 καθε βραδυ στις 9 μεταδιδεται ο 9ος κυκλος της αστυνομικης σειρας NCIS.Την ιδια ωρα απο τον Σταρ  μεταδιδεται ο 4ος κυκλος.
@Ο εξαιρετικος ηθοποιος Daniel Davis υποδυεται τον θαλαμηπολο  στη "Νταντα αμεσου δρασεως" στον Αλφα.
@Σκηνες της ταινιας του 60 "Χριστινα" με Καρεζη,Ηλιοπουλο,Μπαρκουλη γυριστηκαν στην Θεσσαλονικη.Φαινονται καταστηματα οπως ΜΕΛΚΑ,Λαμποπουλοι,Ντορε,Ολυμπιακη(διπλα στο Ολυμπος-Ναουσα).Ακουγονται Oyeme mama/Petite fleur/Mucho tequila/Marina.Η εμφανιζομενη ως "Ρομαντικα"δεν ειναι το παλιο κλαμπ της Θεμιστοκλη Σοφουλη,αλλα καποιο αθηναικο.Παιζει η ορχηστρα Τζιμμυ-Λουκας.Την ταινια υπογραφει ο Σαλονικιος σκηνοθετης Γιαννης Νταλ-Δαλιανιδης.
@Σπα τα λενε σημερα αλλα στην αρχαιοτητα ηταν γνωστα ως βαλανεια η Θερμες
@35 χρονια κρατησε το φεστιβαλ τραγουδιου Θεσσαλονικης-απο το 1962-1997.
@Απο 7-11 Νοεμβριου στο γηπεδο Ιβανωφειο τοMoscow Ice Show Ballet-Θεαμα στον παγο απο την Μοσχα.Για μικρους και μεγαλους.
@Για οσους ρωτουν...το 1954 κυκλοφορησε η υπεροχη εκτελεση της μελωδιας "Αλιεις μαργαριταριων" απο την γερμανικη ορχηστρα Ρικαρντο Σαντος-ψευδωνυμο του Βερνερ Μυλλερ.
@Πριν μερικες μερες ειδαμε τον παλιο νομαρχη Θεσσαλονικης-και παντα υπερδραστηριο Κωστα Πυλαρινο-που ειναι προεδρος του συλλογου Φιλων μουσικης του Μεγαρου Μουσικης τοσο της Αθηνας οσο και της Θεσσαλονικης.

@Τα δυο παρτυ της ΑΜΙΤΑ συγχρονως σε Αθηνα και Θεσσαλονικη λεγεται οτι κοστισαν συνολικα 500.000 ευρω.
@Σημερα η τελευταια επαναληψη του Ραδιο Νοσταλγια με τον Λευτερη Κογκαλιδη.Την περασμενη Κυριακη εγινε μια εκτακτως ζωντανη εκπομπη με τον Αλεξη Κωσταλα αφιερωμενη,κατ αρχην στις επιτυχιες του 1962 .Τα τηλεφωνηματα ξεπερασαν καθε προσδοκια.Απο την αλλη Κυριακη ζωντανη για ενα διαστημα η εκπομπη.

No comments:

Post a Comment