Friday, September 21, 2012

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ



Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμώνwww.trivago.grπαρουσιάζει πέντε ελληνικούς προορισμούς που επέλεξαν φέτος το καλοκαίρι οι αστέρες του Hollywood. Το καλοκαίρι μπορεί να έχει περάσει, αλλά καιρού επιτρέποντος, μπορείτε να νιώσετε και εσείς σαν αστέρες αν επισκεφτείτε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία που ακολουθούν. Κάποιες φορές τα αστέρια πέφτουν στη γη και σχεδόν πάντα προσγειώνονται στην Ελλάδα.
Τα ελληνικά νησιά αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης για το εγχώριο και το διεθνές jet set. Αυτό το καλοκαίρι, η Πάρος, η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Άνδρος φόρεσαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν όπως αρμόζει πολλούς αστέρες του Hollywood. Μπορεί το ζεύγος Τζολί – Πιτ να μην περιδιαβαίνει τα σοκάκια της Σαντορίνης πια αλλά η αστερόσκονη που σκορπούν στο διάβα τους θα είναι πάντα εκεί για θυμίζει την επίσκεψη τους. Εσείς θέλετε να νιώσετε έστω και για λίγες μέρες σαν σταρ του σινεμά; Αν ναι, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε έναν από τους προαναφερθέντες προορισμούς και να στολίσετε τις μέρες και τις νύχτες σας με την πολυτέλεια και τη χλιδή που προσφέρουν τα ακόλουθα τοπ ξενοδοχεία. Η μηχανή αναζήτησης www.trivago.gr παρουσιάζει πέντε κορυφαία ξενοδοχεία, σε πέντε loved by Hollywood προορισμούς.
Ξενοδοχείο Κατοικίες (Σαντορίνη)
Τη Σαντορίνη, ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου, διάλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπράντ Πιτ. Ένας επίγειος παράδεισος που αξίζει να επισκεφτείτε για να περάσετε στιγμές χαλάρωσης. Ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του νησιού, οι Κατοικίες, βρίσκεται στο χωριό Οία. Η θέα της θάλασσας θα σας μαγέψει και κάθε φορά που θα βγαίνετε στο μπαλκόνι του δωματίου σας θα έχετε την αίσθηση ότι αγγίζετε τον ουρανό. Όποιο και από τα 27 δωμάτια και αν επιλέξει ο επισκέπτης θα έχει πρόσβαση στη μαγευτική θέα των καταγάλανων νερών του Αιγαίου και του ηφαιστείου. Τα δωμάτια είναι χτισμένα μέσα στο βράχο και η διακόσμηση αν και λιτή δίνει σαφώς την αίσθηση της κυκλαδίτικης κουλτούρας. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στην πισίνα του ξενοδοχείου και να δοκιμάσουν τη gourme κουζίνα του εστιατορίου. Αν θέλετε να νιώσετε σαν ήρωες παραμυθιού, μια επίσκεψη στο ξενοδοχείο Κατοικίες θεωρείται κάτι παραπάνω από επιτακτική αυτό τον Οκτώβριο.
Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο και πρωινό από *120 ευρώ* κατ’ άτομο μέσω Hotels.com (12.10.2012- 14.10.2012)
Ξενοδοχείο Myconian Ambassador & Thalasso Spa Center (Μύκονος)
Ένας από τους ωραιότερους star του Hollywood, ο Τζόνι Ντεπ, επέλεξε τη Μύκονο για να παραθερίσει και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης. Όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμα, οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφτούν το νησί των ανέμων και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με τον αέρα της χλιδής και της πολυτέλειας που αποπνέει κάθε σοκάκι της Μυκόνου. Στον Πλατύ Γιαλό, δεσπόζει το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Myconian Ambassador & Thalasso Spa Center, έτοιμο να χαρίσει σε όποιον το επιλέξει στιγμές πολυτέλειας. Γιορτή των αισθήσεων μπορεί να χαρακτηριστεί κάθε σας γαστρονομική απόλαυση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και κάθε σας επίσκεψη στο μπαρ με την μεγάλη ποικιλία κοκτέιλ.  Η υπηρεσία του ξενοδοχείου που θα σας κάνει να νιώσετε σίγουρα σαν αστέρι του διεθνούς jet set είναι η ενοικίαση ελικοπτέρου και ιδιωτικού τζετ για τη γρήγορη μεταφορά σας. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από *60 ευρώ* το άτομο μέσω booking.com (12.10.2012 – 14.10.2012).
Ξενοδοχείο Grecotel Corfu Imperial ( Κέρκυρα)
Ο πολύ δυνατός για να πεθάνει Μπρους Γουίλις πέρασε το καλοκαίρι του, στην πολύ όμορφη για να μην την επισκεφτεί κανείς, Κέρκυρα. Αν επιλέξετε να πάτε στην Κέρκυρα, προκειμένου να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, μην παραλείψετε να μείνετε στο ξενοδοχείο Grecotel Corfu Imperial στην περιοχή Κομμένο. Το στυλ, η πολυτέλεια και η χλιδή παντρεύονται γλυκά σε όποιο και από τα 301 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου και αν επιλέξετε. Για να πάρετε μια δόση glam και Χόλυγουντ κάντε μια στάση στο lounge bar και σε κάθε μια από τις τρεις ιδιωτικές πισίνες που διαθέτει. Κάντε το γύρο του Ιονίου με ένα από τα γιωτ που διαθέτει το ξενοδοχείο και απολαύστε τον ήλιο που ακόμα καίει στην Ελλάδα. Ποιος είπε ότι η ζωή των σταρ είναι ένα μακρινό παραμύθι; Μια επίσκεψη στο Corfu Imperial θα σας πείσει για το αντίθετο.
HotelsCombined.com
Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από *90 ευρώ* κατ’άτομο μέσω hotels.com (12.10.2012- 14.10.2012)

Ξενοδοχείο Yria (Πάρος)
Η αγάπη του Τομ Χανκς για την Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από γνωστή και κάθε καλοκαίρι επισκέφτεται τους αγαπημένους του ελληνικούς προορισμούς. Φέτος εθεάθη στην Πάρο, ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά παγκοσμίως. Ο κυκλαδίτικος χαρακτήρας του νησιού σε κερδίζει και σε καθιστά σχεδόν αυτόματα λάτρη του. Το ξενοδοχείο Yria, βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού και σε καλωσορίζει σε ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου. Τα χρώματα που κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου είναι το άσπρο και το μπλε και οι ανέσεις που προσφέρει είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Σπα, γυμναστήριο, bar, εστιατόριο με gourme γεύσεις συνθέτουν τον ελληνικό μύθο που θα ζήσετε αν επιλέξετε να επισκεφτείτε το  ξενοδοχείο Yria.
Κρατήσεις  για δίκλινο δωμάτιο από *85 ευρώ* μέσω lastminute.com (12.10.2012 – 14.10.2012)
Ξενοδοχείο Micra Anglia (Άνδρος)
O Mister Bean, κατά κόσμον, Ρόαν Άτκινσον σχεδόν κάθε καλοκαίρι παραθερίζει στην Άνδρο και φυσικά υπάρχει λόγος για αυτό. Μαγευτικές παραλίες, ξέφρενη νυχτερινή ζωή και την ίδια στιγμή ένας επίγειος παράδεισος που προσφέρει στιγμές ηρεμίας. Μια επίσκεψη στο ξενοδοχείο Micra Anglia, θα αποτελέσει ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Μια στάση στο σπα του ξενοδοχείου για να σας περιποιηθεί το εκπαιδευμένο προσωπικό και στη συνέχεια, η επίσκεψη στο κελλάρι είναι σχεδόν υποχρεωτική, για να δοκιμάσετε όποιο από τα 75 κρασιά σας κλείσει το μάτι. Δοκιμάστε τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου και είστε έτοιμοι για αναχώρηση για τη χώρα του νησιού και μια βραδιά γεμάτη χορό. Γιατί το μυστικό της επιτυχίας μιας καλής κινηματογραφικής ταινίας είναι τα σκηνικά και η πλοκή και με την επίσκεψη σας στην Άνδρο και στο Micra Anglia, τα έχετε και τα δυο.
Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο από 60 ευρώ κατ’ άτομο μέσω Hrs.com (12.10.2012- 14.08.2012)
Σχετικά με την trivago:
Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.grιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι  ένα online meta search που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 100 διαφορετικά sites κρατήσεων για 600.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 34 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. 18 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 35% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία ενώ διατηρεί γραφεία και σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, Παρίσι, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Η trivago ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 30 διεθνείς πλατφόρμες.

No comments:

Post a Comment