Thursday, September 20, 2012

ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Σημαντική επέκταση στα εσωτερικά δρομολόγια της Ελλάδας περιλαμβάνει το νέο πτητικό πρόγραμμα των Κυπριακών Αερογραμμών από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, η οποία ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου 2012.
Μετά τη θετική εμπορική απήχηση που είχε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, η εταιρεία αποφάσισε νέο άνοιγμα στον ελλαδικό χώρο με καθημερινές ή πολύ συχνές πτήσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της χώρας. 
Συγκεκριμένα, από τις 28 Οκτωβρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές θα πραγματοποιούν στην Ελλάδα τα ακόλουθα νέα εσωτερικά δρομολόγια: 
Αθήνα – Ηράκλειο,  δύο (2) πτήσεις ημερησίως 
Αθήνα – Ρόδος, μία (1) πτήση  ημερησίως
Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο, μία  (1) πτήση ημερησίως
Θεσσαλονίκη – Ρόδος, τρεις (3) φορές εβδομαδιαίως.
Επίσης με τη χειμερινή περίοδο αυξάνονται κατά μία οι πτήσεις στα δύο υφιστάμενα εσωτερικά δρομολόγια των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ελλάδα, ως ακολούθως: 
Αθήνα – Θεσσαλονίκη,  τρεις (3) πτήσεις ημερησίως (αντί δύο) 
Ηράκλειο – Ρόδος, τέσσερις (4) πτήσεις εβδομαδιαίως (αντί τρεις). 
Οι Κυπριακές Αερογραμμές  πιστεύουν ότι η μακροχρόνια άριστη σχέση που έχει οικοδομηθεί στην Ελλάδα, ιδιαίτερα ανάμεσα στο επιβατικό κοινό της χώρας, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να υπάρξει επιτυχής υποδοχή αυτής της νέας κίνησης της εταιρείας. Οι Κυπριακές Αερογραμμές πετούν στην Ελλάδα από την ίδρυσή τους το 1947 και χαίρουν εκτίμησης για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν. Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα ανανεωμένα αεροσκάφη τύπου Airbus, όπου θα υπάρχει και Επιχειρηματική Θέση. Οι αναχωρήσεις των πτήσεων θα πραγματοποιούνται σε πολύ βελτιωμένες ώρες, περιλαμβανομένης και πρωινής πτήσης για το δρομολόγιο Αθήνα –Λάρνακα.

No comments:

Post a Comment