Thursday, September 20, 2012

ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Για πρώτη φορά στην ιστορία της αθλητικής Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου απογευματινές και βραδινές ώρες και μάλιστα μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου οι τυχεροί δρομείς θα τρέξουν είτε τον Ημιμαραθώνιο (21 χιλιόμετρα) είτε τα 5.000μ. μέσα στους άδειους από αυτοκίνητα, αλλά γεμάτους από κόσμο, δρόμους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση υλοποιείται από τον Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ (που διοργανώνει και το Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» τον Απρίλιο), σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη των θεσμικών φορέων της πόλης. Θα είναι η πρώτη διοργάνωση που οι δρομείς θα ξεκινήσουν με το ηλιοβασίλεμα και θα τερματίσουν βράδυ, στον Λευκό Πύργο. Θα είναι και πολύ ευχάριστο για τον κόσμο να βρεθεί στους δρόμους και στα καφέ και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των χιλιάδων δρομέων που θα βρεθούν στις εκκινήσεις και των δύο αγώνων. 
Μια διοργάνωση που έρχεται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο και να ικανοποιήσει τη συνολική απαίτηση του κοινού για αγώνα δρόμου στη Θεσσαλονίκη. Έτσι με τη βοήθεια και την εμπειρία που διαθέτει σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ, πλησιάζει η μέρα που θα γεμίσει η Θεσσαλονίκη με δρομείς όλων των ηλικιών και των επιπέδων. 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση «www.thesshalfmarathon.org» και «www.thesshalfmarathon.org/gr», καθώς και στο mail «info@thesshalfmarathon.org».
               Ένας αγώνας για όλους, μια μεγάλη γιορτή!

No comments:

Post a Comment