Friday, January 18, 2019

Θεματικά Videos για την προβολή της Θεσσαλονίκης


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το TCB, προχώρησε στην παραγωγή πέντε θεματικών Videos για την τουριστική προώθηση της Θεσσαλονίκης, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η Γαστρονομία, ο μνημειακός πλούτος της πόλης, η Εβραϊκή κληρονομιά, η χαλαρή και νεανική ατμόσφαιρα της πόλης,  αποτελούν τα βασικά στοιχεία στα οποία βασίστηκε η κεντρική ιδέα και το σενάριο των πέντε παραγωγών. Μία έκτη παραγωγή, η οποία θα αφορά την καινοτόμα επιχειρηματικότητα της πόλης είναι στη διαδικασία σχεδιασμού και θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Ο Γρηγόρης Αποστολόπουλος με την ομάδα του και ο Σάκης Γιούμπασης, καταξιωμένοι επαγγελματίες της πόλης, συνεργάσθηκαν με την ομάδα του Τμήματος Τουρισμού για το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση των παραγωγών.
Τα πέντε Videos είναι ήδη δημοσιευμένα στο κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης στο youtube και θα αξιοποιηθούν άμεσα για την προβολή της πόλης, μέσω των Διεθνών δικτύων που συμμετέχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, εκθέσεων εξωτερικού, της Διπλωματίας των Πόλεων, διεθνών συναντήσεων και roadshows, αλλά και από τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρο Πέγκα, το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου, χάρη στις συνέργειες και συνεργασίες που πλαισιώνουν τις πρωτοβουλίες του, κατόρθωσε μέσα στο χειμώνα να παραδώσει πέντε δυναμικά Videos για την προβολή της πόλης στο εξωτερικό. Ευχαριστεί δε θερμά, όλους τους συνεργάτες του Τμήματος για το όμορφο αποτέλεσμα και καλεί τους δημότες να χρησιμοποιήσουν και να προωθήσουν τα Videos και να αναδείξουν τη Θεσσαλονίκη.
Enjoy Thessaloniki
Thessaloniki stories
Thessaloniki Monuments
Thessaloniki Gastronomy
Thessaloniki Jewish Heritage

No comments:

Post a Comment