Thursday, January 17, 2019

 θέρετρο  για

 ενήλικες 

στις Μαλδιβες

Ένα μαγευτικό θέρετρο μόνο για ενήλικες
Kudadoo Ένα μικροσκοπικό resort στις Μαλδίβες ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους πολυτελείς προορισμούς για το 2019 από το Luxury Travel Intelligence. Το Kudaddo Maldives βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί στην Ατόλη Lhaviyani στον Ινδικό Ωκεανό, με τους επισκέπτες να φτάνουν μέσω ιδιωτικών υδροπλάνων, ερχόμενοι από το Malé International Airport σε μια πτήση 40 λεπτών.
KUKADOO1.jpg
Kudadoo
Ένας μοναδικός τόπος διασκέδασης και πολυτέλειας, το Kudaddo Maldives διαθέτει 15 βίλες ενός ή δυο δωματίων που βρίσκονται στην επιφάνεια του νερού και προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό. Αν όμως ο επισκέπτης θέλει κάτι παραπάνω το συγκρότημα διαθέτει και πισίνα με διάφανο πυθμένα που επιτρέπει σε όποιον κολυμπά να βλέπει την θάλασσα κάτω από τα πόδια του. Παράλληλα όλοι οι επισκέπτες έχουν και από έναν προσωπικό μπάτλερ να εκπληρώνει τις επιθυμίες τους επί 24ωρου βάσεως.
Είναι ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες και για άτομα ηλικίας άνω των 15 ετών. Αν κάποιος θέλει να κάνει πάρτι ή κάποια ιδιωτική εκδήλωση μπορεί να κλείσει όλο το νησί, φυσικά μόνο στη περίπτωση που η ηλικία όλων των επισκεπτών είναι σύμφωνη με τους κανόνες. Το resort άνοιξε στις 26 Δεκεμβρίου αλλά ήδη συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον από υψηλού επιπέδου επισκέπτες.
KUDADOO.jpg
Kudadoo
Το ξενοδοχείο ακολουθεί το trend της εποχής και τον οικο-τουρισμό, αναδεικνύοντας την ξεχωριστή του θέση και τις υπηρεσίες ευεξίας του οργανισμού παράλληλα με το οικολογικό πρόσημο. Διαθέτει 984 ηλιακά πάνελ που του επιτρέπουν πλήρη ενεργειακή αυτονομία και μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη που μπορεί να έχουν οι 50 επισκέπτες και τα 100 μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου.
kudadoo3.jpg
Kudadoo
Ο σεβασμός προς το περιβάλλον όμως δεν σταματά στις ενεργειακές ανάγκες , καθώς το ξενοδοχείο ακολουθεί μια γενικότερη φιλοσοφία περιορισμού της χρήσης πλαστικών, ενώ απαγορεύει πλαστικά καλαμάκια και σκεύη, και οι βίλες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο ξύλο.
Το Kudadoo θεωρείται ένα από το κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία στις Μαλδίβες, καθώς περιλαμβάνει και την πρώτη υποβρύχια βίλα του κόσμου, όπου μια μόνο νύχτα στοιχίζει 50.000 δολάρια, ενώ το ξενοδοχείο αποτελεί επίσης και το «σπίτι» ενός υποβρύχιου μουσείου γλυπτών.
kudadoo4.jpg
Kudadoo
Ανάμεσα στις πολλές παροχές του resort είναι και το bar που φιλοξενεί μερικά από τα πιο ακριβά ποτά και διαθέτει από τις πλέον ποιοτικές ετικέτες, ενώ το εστιατόριο του προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες που βασίζονται στην ψαριά που θα έρθει κάθε μέρα.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Kudadoo, το ξενοδοχείο έχει επίσης το πρώτο χώρο αλατοθεραπείας στις Μαλβίδες με αλάτι Ιμαλαϊων. Λέγεται πως είναι ο καλύτερος χώρος για να χαλαρώσουν οι μύες και να καθαρίσει η αύρα του επισκέπτη.
kudadoo5.jpg
Kudadoo
Επιπλέον προσφέρεται μια ευρεία γκάμα για μασάζ και βελονισμό και ρεφλεξολογίας. Παράλληλα διαθέτει και γυμναστήριο ενώ υπάρχουν χώροι για γιόγκα και διαλογισμό ενώ ο χώρος διαθέτει και τον δικό του γκουρού.
Ένας τέτοιος πολυτελής προορισμός που περιλαμβάνει τα πάντα σε μια και μοναδική τοποθεσία, όπως είναι προφανώς δεν θα ήταν φθηνό. Η βίλα με το ένα δωμάτιο για δυο ενήλικους ξεκινάει από 3.400 δολάρια ανά βραδιά και η βίλα δυο δωματίων που μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα, αρχίζει στα 4.800 δολάρια την κάθε βραδιά.

No comments:

Post a Comment