Monday, January 7, 2019

Η ΤΕΖΕΝΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης αναμένεται να συστηθεί σύντομα το ιδιαίτερα αγαπητό ιταλικό brand εσωρούχων TEZENIS, που μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσία στη πόλη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί στην οδό Τσιμισκή.

Αν και είχε εκδηλωθεί και στο παρελθόν ενδιαφέρον για δημιουργία καταστήματος της ιταλικής φίρμας στη Θεσσαλονίκη, δεν είχε τελεσφορήσει. Αυτή τη φορά, όπως όλα δείχνουν η ανάπτυξη της TEZENIS, θα πάρει σάρκα και οστά καθώς έχει βρεθεί ο κατάλληλος χώρος.
Το brand TEZENIS λανσαρίστηκε στην Ιταλία το 2003 και κατέκτησε την αγορά με το νεανικό και μοντέρνο προφίλ του. Η TEZENIS απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά και προσφέρει εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι και μαγιό. Στην Ελλάδα η ιταλική αλυσίδα διαθέτει 11 καταστήματα, με παρουσία σε Αθήνα, Πειραιά, Βόλο και Λάρισα.
Στην Ελλάδα τα διεθνή brands του ιταλικού ομίλου Calzedonia, στον οποίο ανήκει και η TEZENIS, διαχειρίζεται η Calin A.E. Αξίζει να σημειωθεί πως η Calin A.E δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από δύο δεκαετίες εκπροσωπώντας την Calzedonia SPA ITALIA, καθιστώντας μάλιστα την Ελλάδα τρίτη τη τάξει αγορά μετά την Ιταλία και την Ισπανία ανάμεσα στις χώρες όπου επεκτάθηκε ο ισχυρός ιταλικός όμιλος.


No comments:

Post a Comment