Sunday, November 13, 2016

Διαμονή-απόλαυση σε βραβευμένα ξενοδοχεία της Ευρώπης

Τα καλύτερα του Condé Nast για το 2017 - 

Διαμονή-απόλαυση σε βραβευμένα ξενοδοχεία της Ευρώπης
Συνδυάζοντας αξιολογήσεις από online ψηφοφορία, σχόλια επισκεπτών και εκθέσεις ειδικών της ομάδας του Condé Nast, το Condé Nast Johansens ανακοίνωσε τα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για το 2017 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ιρλανδία και στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο.
Το Crossbasket Castle στη Γλασκώβη της Σκωτίας βραβεύτηκε ως Best Newcomer / Back on the Scene. Μετρώντας έξι αιώνες ζωής διασώθηκε από την κατάρρευση το 2011 και άνοιξε ξανά φέτος ως ξενοδοχείο 5 αστέρων.
hotels1
Ως πιο ρομαντικό ξενοδοχείο ξεχώρισε το Gilpin Hotel & Lake House στην Αγγλία. Διαθέτει 20 υπνοδωμάτια με την αισθητική της αγγλικής υπαίθρου, σουίτες με ιδιωτικούς κήπους, σουίτες με σπα και φυσικά προσφέρει άπλετη θέα στη λίμνη.
hotels2
Στην κατηγορία  Best Villa / Serviced Apartment ξεχώρισε το Cheval Three Quays στο Λονδίνο. Παρέχοντας υπηρεσίες πέντε αστέρων έχει εντυπωσιακή θέα στο Tower of London, τον Τάμεση, τη Γέφυρα του Λονδίνου και το Shard.
hotels3
Διάκριση Best Waterside Hotel πήρε το Cary Arms στο Ντέβον της Αγγλίας. Άνοιξε το περασμένο καλοκαίρι τα έξι πολυτελή καταλύματά του μπροστά στη θάλασσα με ανεμπόδιστη θέα στο Lyme Bay.
hotels4
Best for Weddings, Parties or Special Events ανακηρύχθηκε το Ca’ Sagredo Hote στη Βενετία.
hotels5
Το βραβείο του κοινού απέσπασε το Cornelia Diamond Golf Resort & Spa στην Τουρκία.
hotels6
Για τις πράσινες πρακτικές του βραβεύτηκε το Casa Modesta στο Algarve της Πορτογαλίας.
hotels7
Το Hotel Brunelleschi στη Φλωρεντία κέρδισε το βραβείο Best Luxury Value
hotels8
Με ρομαντισμό που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα Best Small and Exclusive Property ανακηρύχθηκε το La Borde στη Βουργουνδία της Γαλλίας.
hotels9
Στην Ελλάδα, το Astra Suites στη Σαντορίνη κέρδισε το βραβείο Best For Romance.
hotels11
Θέα και χαλάρωση συνδυάζει το SHA Wellness Clinic στο Αλικάντε της Ισπανίας που κέρδισε το βραβείο Best Destination Spa award
hotels10
Νέα άφιξη και ξεχώρισε το Vintage House Hotel στην Πορτογαλία.
hotels12
Το βραβείο Best For Families απέσπασε το Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa στην Αττάλεια.
hotels13

No comments:

Post a Comment