Sunday, November 20, 2016


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

H 12η αποστολή του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Διπλωματίας των Πόλεων, θα πραγματοποιηθεί στην αδελφοποιημένη πόλη της Κολωνίας, από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2016.
Την αποστολή με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρο Πέγκα, η οποία θα είναι η τελευταία που θα υλοποιηθεί μέσα στο 2016, θα στελεχώσουν εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου, της ΧΑΝΘ, του ΑΠΘ, του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης «Ανατόλια», επαγγελματιών της μαζικής εστίασης καθώς και 25 επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού. 
Η παρουσίαση της Θεσσαλονίκης και οι συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων και Γερμανών επαγγελματιών έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου, στο Rautenstrauch - Joest Museum της Κολωνίας. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αντιδήμαρχος της Κολωνίας, Andreas Wolter, και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, Γρηγόρης Δελαβέκουρας. 
Η αποστολή υποστηρίζεται από τον Δήμο Κολωνίας, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ, το γραφείο του ΕΟΤ στην Φραγκφούρτη, από τον Γερμανοελληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο και την AEGEAN.

  Υπενθυμίζεται ότι η Διπλωματία των Πόλεων έχει βραβευτεί από τα Greek Hospitality Awards 2016, ως μια εξαιρετική καλή πρακτική εξωστρέφειας. 

No comments:

Post a Comment