Tuesday, November 22, 2016

AΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ SANI DUNES ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη το επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Χαλκιδική για τον χειμώνα 2016/2017.
Ολοκληρώθηκε από τον Όμιλο Sani/Ikos η εξαγορά των ξενοδοχείων Corfu Chandris και Dassia Chandris στην Κέρκυρα, όπως και του παλαιού ξενοδοχείου Club Med Kefalos στην Κω με σκοπό την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία τους υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts.

Στην Κέρκυρα, τα δύο ιστορικά ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν πλήρως και θα λειτουργήσουν ως ενιαία μονάδα με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, τον Μάιο του 2018. H συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 110 εκατομμύρια Ευρώ.

Στην παραλία της Δασιάς δίπλα στην πανέμορφη πόλη της Κέρκυρας, το νέο Ikos Dassia (πέντε αστέρων) θα προσφέρει σε ταξιδιώτες υψηλού επιπέδου την πληθώρα εμπειριών αυτού του παγκοσμίου φήμης ελληνικού προορισμού.

Στην Κέφαλο της Κω, η επί σειρά ετών κλειστή ξενοδοχειακή μονάδα Club Med Kefalos, θα ανακαινισθεί πλήρως, θα επεκταθεί και θα λειτουργήσει ως Ikos Kefalos (πέντε αστέρων) επίσης με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, την άνοιξη του 2019. Η συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 90 εκατομμύρια Ευρώ και θα οδηγήσει στην επανένταξη αυτής της εξαιρετικής ομορφιάς, παραθαλάσσιας τοποθεσίας της χώρας, ενισχύοντας την πρωταγωνιστική θέση της Κω στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Η προσθήκη των Ikos Dassia και Ikos Kefalos στο δυναμικό του Ομίλου Sani/Ikos αναμένεται να δημιουργήσει με την έναρξη της λειτουργίας τους, 1.000 νέες θέσεις απασχόλησης.

Παράλληλα, βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Χαλκιδική για τον χειμώνα 2016/2017.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία της νέας παραθαλάσσιας ξενοδοχειακής μονάδας Sani Dunes (πέντε αστέρων) δυναμικότητας 136 δωμάτιων και σουιτών, τριών εστιατορίων, spa, κλειστής πισίνας και της μεγαλύτερης ανοικτής πισίνας εντός του Sani Resort. Το Sani Dunes προβλέπεται να λειτουργήσει στα τέλη Ιούνιου 2017.
Την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του Sani Club (πέντε αστέρων) με την προσθήκη νέων σουιτών ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες, ανακατασκευή των junior σουιτών, προσθήκη νέου εστιατορίου, εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας και νέας ρεσεψιόν.
Τέλος, την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης του διετούς επενδυτικού σχεδίου με την πλήρη ανακαίνιση του συνόλου των 300 δωματίων του Ιkos Oceania (πέντε αστέρων) με προσθήκη και νέων σουιτών ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικούς κήπους και αναβαθμισμένη πρόσβαση στην παραλία. Το ως άνω επενδυτικό πρόγραμμα αναμένεται να δημιουργήσει, εντός του 2017, 300 νέες θέσεις απασχόλησης.


No comments:

Post a Comment