Το CBS παρουσιασε το πρώτο teaser τρέιλερ της νέας σειράς Star Trek, η οποία θα προβληθεί στον εορτασμό των 50 χρόνων από την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, The Man Trap, και 11 χρόνια από το ντεμπούτο της σειράς στο κανάλι.
Ο Μπράιαν Φούλερ, (Hannibal, Pushing Diaries) αναλαμβάνει την παραγωγή, και ο Νίκολας Μέγιερ, σκηνοθέτης των «Σταρ Τρεκ Νο 2: Η οργή του Καν» και «Σταρ Τρεκ Νο 6: Ο άγνωστος κόσμος», το σενάριο. Εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Ρομπ Ρόντενμπερι, γιος του δημιουργού της σειράς Σταρ Τρεκ, Τζιν Ρόντενμπερι.
Το καστ της σειράς δεν είναι γνωστό ακόμα, άλλωστε και το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά, παρά μόνο εικόνες από το βαθύ διάστημα που υποδηλώνουν την περιπέτεια, και το νέο λογότυπο που είναι βασισμένο στο πρωτότυπο.
«Δεν πιστεύατε πως θα σας αποκαλύψουμε το καστ, έτσι;». Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του CBS, είναι πολύ νωρίς για αποκαλύψεις.
Σύμφωνα με το κανάλι η πλοκή συνεχίζεται από το αρχικό «Σταρ Τρεκ: Η Επόμενη Γενιά», και θα εισάγει νέους χαρακτήρες που θα αναζητούν νέους φανταστικούς κόσμους και πολιτισμούς, ενώ θα εξερευνά σύγχρονα θέματα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της σειράς από τη σύλληψή της .Δειτε το πρωτο teaser.