Monday, July 11, 2016

AΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND

Σύμφωνα με την Wind, η υπηρεσία SIMPLEfi είναι ιδανική για όσους μετακινούνται συχνά ή έχουν περιστασιακές ανάγκες για γρήγορο και σταθερό internet
Έναν απλό τρόπο για γρήγορο Internet στο σπίτι ή στο εξοχικό, προσφέρει η Wind χάρη στη νέα, ευέλικτη λύση της SIMPLEfi.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αγοράσουν την υπηρεσία σε ένα κατάστημα Wind είτε online στο www.wind.gr/simplefi, να τοποθετήσουν την ειδική SIM κάρτα στον εξοπλισμό που θα παραλάβουν άμεσα και να τον συνδέσουν στην πρίζα του ρεύματος. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες που προσφέρει το νέο 4G δίκτυο της WIND.

Σύμφωνα με την εταιρία, η υπηρεσία SIMPLEfi είναι ιδανική για όσους μετακινούνται συχνά ή έχουν περιστασιακές ανάγκες για γρήγορο και σταθερό internet ή ακόμα και για την περίοδο των διακοπών.

Όπως σημειώνεται, δεν απαιτείται σταθερή τηλεφωνική σύνδεση και είναι εύκολο στη μεταφορά, ενώ παρέχονται 2 βασικά οικονομικά πακέτα ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέγουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλη η διαχείριση της υπηρεσίας και ο έλεγχος της χρήσης, γίνεται πολύ απλά, μέσω του online περιβάλλοντος MyWIND, όπου οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για την κατανάλωσή τους ή να επιλέξουν επιπλέον GB για περισσότερη χρήση.





No comments:

Post a Comment