Thursday, July 14, 2016

 

 Σε αυτά τα 4 νησιά το πάρτι δεν σταματά ποτέ! 


Καλοκαιρινοι προορισμοι για... νυχτοβιους! Σε αυτα τα 4 νησια το παρτι δεν σταματα ποτε!


Διακοπές χωρίς ποτό, χορό και ξενύχτι δεν είναι διακοπές! Η νύχτα στους παρακάτω καλοκαιρινούς προορισμούς κρατά πολύ περισσότερο απ'ότι στους υπόλοιπους. Γιατί η  Ελλάδα μπορεί να είναι γεμάτη φυσικούς θησαυρούς, αλλά δεν προσφέρουν όλοι ίδιες προτάσεις στην νυχτερινή διασκέδαση...
Μύκονος: Για ατελείωτο clubbing...
Το πάρτι διαρκεί 24 ώρες την ημέρα και ο χορός δεν σταματά ποτέ! Διάσημοι DJ's και όμορφες παρουσίες ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, σε μερικά από τα καλύτερα clubs της χώρας, τα οποία επισκέπτεται όλη εγχώρια και μη showbiz!
Για να δείτε τις καλύτερες προτάσεις εξόδου στην Μύκονο πατήστε εδώ.
Χανιά: Για ρακές και κρασί...
Είτε στην Παλιά Πόλη των Χανίων είτε στα κοντινά χωριά, η ρακή είναι ''το συνηθισμένο'' σφηνάκι, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κερασμένο από τη διεύθυνση ή τους ντόπιους φίλους σας στο νησί. Όσο για το κρασί, σε αρκετά μαγαζιά έχει καλύτερη τιμή από τα αναψυκτικά(!).Ναι, σωστά διαβάσατε! Γι'αυτό το ''οίνος ευφραίνει καρδίαν'' θα γίνει στην  Κρήτη το αγαπημένο σας σύνθημα! Κι όχι μόνο είναι το πιο φθηνό ποτό, αλλά και το πιο εύγευστο!
Η θέα στο Παλιό Λιμάνι και τα στενάκια των της Πόλης είναι ονειρική. Σε περίπτωση, όμως, που θέλετε κάτι πιο έντονο ο Μύλος στον Πλατανιά σας περιμένει με τις καλύτερες μουσικές!
Για να πάρετε μια γεύση από το nightlife των Χανίων, πατήστε εδώ.
Ικαρία: Για τα...πανηγύρια!
Σουρεάλ και φολκλόρ, ένας συνδυασμός που σκοτώνει! Αυτό το νησί κοιμάται την ημέρα και ξυπνά τη νύχτα! Τα πανηγύρια δεν είναι για ηλικιωμένους της υπαίθρου, αλλά για νέους που δεν παύουν να χορεύουν! Λένε ότι τα ικαριώτικα τραγούδια δεν έχουν τέλος!
Για να δείτε το πρόγραμμα με τα πανηγύρια του φετινού καλοκαιριού πατήστε εδώ!
Ίος: Για ξέφρενη διασκέδαση! 
Αποτελεί συνώνυμο της έντονης νυχτερινής διασκέδασης, που -σε κάποιες περιπτώσεις- αγγίζει και την υπερβολή. Εξαντλημένοι φοιτητές και νεαροί ξένοι δίνουν ραντεβού για βραδιές με έντονη ηλεκτρονική μουσική και πολύ αλκοόλ.
Τιp: Αν δεν είστε μαθημένοι στο ποτό αποφύγετε τα ντόπια σφηνάκια!

No comments:

Post a Comment