Tuesday, July 12, 2016

ΓΑΛΑΝΗ, ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΕΓΚΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016
Που:Θέατρο Δάσους
Πότε:18 Ιουλ - 10 Αυγ
Τιμές: 12€
SHARE arrow

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΓΑΛΑΝΗ, ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΕΓΚΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016
Τρεις γυναίκες. Τρεις ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές διαδρομές.

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν το χειμώνα που πέρασε τις φωνές τους για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίστηκαν και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Και ο θρίαμβος θα συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι τρεις σπουδαίες κυρίες του τραγουδιού θα ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, για να γνωρίσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους μία παράσταση που δικαίως θεωρήθηκε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς!

Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό θα συνεχίσουν και αυτό το καλοκαίρι να τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.

Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.

No comments:

Post a Comment