Thursday, October 10, 2013

XΩΡΙΣΕ Ο MARC JACOBS


Μέσω instagram ανακοίνωσε ο σύντροφος του Marc Jacobs ότι δεν είναι πια ζευγάρι με το διάσημο σχεδιαστή. Η ανακοίνωση του χωρισμού του Marc Jacobs από το σύντροφό του και πρώην πορνοστάρ Harry Louis μέσω instagram ήρθε λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον οίκο Louis Vuitton.
Ο 25χρονος Louis ανέβασε μια φωτογραφία η οποία καλύπτεται από ραγισμένο γυαλί με τον 50χρονο πρώην σύντροφό του στο λογαριασμό του στο instagram και έγραψε:
«Θα ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα μοιραστεί μαζί σας τα νέα. Εγώ και ο Marc αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε τη σχέση μας ως σύντροφοι. Η απόσταση και η έλλειψη χρόνου εξαιτίας της δουλειάς δεν είναι κάτι ρεαλιστικό, αλλά αξίζει στο Marc να έχει έναν σύντροφο που θα ζει στην ίδια πόλη με εκείνον. Το ίδιο θέλω κι εγώ. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και ήταν μια κοινή απόφαση. Για εκείνους που πάντα υποστήριζαν τη σχέση μας, σας παρακαλώ μη λυπάστε, η ζωή συνεχίζεται για όλους. Όσο για εκείνους που προσεύχονταν αυτή η ημέρα να έρθει, ε λοιπόν ήρθε. O Marc Jacobs και ο Harry Louis δεν είναι ζευγάρι πια».

No comments:

Post a Comment