Wednesday, October 9, 2013

ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Το ντεκολτέ της σκανδάλισε τη συντηρητική κοινωνία της Τουρκίας και της στοίχησε την εργασία. Ο λόγος για την Γκιοζντέ Καννζού, η οποία σε τηλεοπτικό σόου φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με ένα ελαφρώς αποκαλυπτικό κόψιμο στο σημείο του στήθους, που όμως για την τουρκική κυβέρνηση αποτέλεσε «κόκκινο πανί»

φωτογραφία: Hurriyet Daily News
φωτογραφία: Hurriyet Daily News
Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Χουσεΐν Τσελίκ, η παρουσιάστρια απολύθηκε επειδή το φόρεμά της με το ντεκολτέ προκάλεσε επικριτικά σχόλια. Ο ίδιος κατέκρινε με τη σειρά του το αποκαλυπτικό ντύσιμο της τηλεπαρουσιάστριας, χωρίς να την κατονομάσει, λέγοντας ότι βρήκε «υπερβολικό» το φόρεμα, εξαιτίας του ανοιχτού αυτού σημείου.
«Δεν παρεμβαίνουμε στις επιλογές του καθενός, αλλά αυτό είναι υπερβολικό και απαράδεκτο», τόνισε.
Μετά τις επισημάνσεις του Τσελίκ αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα που «σκανδάλισε» με το ντύσιμό της ήταν η Γκιοζντέ Κανζού, που συμμετείχε στο σόου «Veliaht» του τηλεοπτικού σταθμού ATV και οι φήμες που την ήθελαν να έχει απολυθεί οργίασαν.
Αρχικά, ο παραγωγός του τηλεοπτικού προγράμματος είπε ότι τίποτα δεν έχει ληφθεί κάποια τέτοια απόφαση, προσθέτοντας ότι η Κανζού απλά θα απουσιάσει από το σόου την επόμενη εβδομάδα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ωστόσο, μετά από το όργιο των φημών αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει την απόλυσή της.

No comments:

Post a Comment