Friday, October 11, 2013

ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος ΘεσσαλονίκηςΜε ανυπομονησία περιμένει η Μάγδα Γαζέα τον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, αφού θα πρόκειται για τον πρώτο νυχτερινό αγώνα της καριέρας της και μάλιστα μέσα στη γενέτειρά της.
Έξι μήνες μετά το θρίαμβό της στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», η Γαζέα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας υψηλούς στόχους και αυτή τη φορά: 
«Για μένα, ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος θα είναι το τελευταίο τεστ προετοιμασίας πριν από τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Επέλεξα αυτόν τον αγώνα επειδή είναι πολύ δυνατός και επειδή διεξάγεται σε απογευματινές – βραδινές ώρες, όταν ο οργανισμός αποδίδει καλύτερα. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, οι προπονήσεις μας γίνονται το απόγευμα. Επιδίωξή μου θα είναι να πλησιάσω το ατομικό μου ρεκόρ, που είναι 1 ώρα 15:17. Οι συνθήκες στη Θεσσαλονίκη θα βοηθήσουν τις υψηλές επιδόσεις, αφού η διαδρομή είναι επίπεδη, χωρίς υψομετρικές διαφορές και σε καλή ποιότητα οδοστρώματος».
Η 36χρονη πρωταθλήτρια δίνει μεγάλη σημασία στον αγώνα της 19ης Οκτωβρίου και ήδη «σχεδιάζει» στο μυαλό της τις στιγμές που περιμένει να ζήσει: 
«Θα είναι ο πρώτος νυχτερινός αγώνας της ζωής μου. Πρόκειται για μια καταπληκτική ιδέα. Φαντάζομαι πόσο όμορφος θα είναι ο τερματισμός, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, μέσα στα φώτα της πόλης… Η Θεσσαλονίκη είναι η πατρίδα μου και θέλω πάντοτε να την τιμώ. Μπορεί να λείπω εδώ και 13 χρόνια, αφού είμαι διορισμένη στη Ζάκυνθο, αλλά προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία για να τρέξω στην πόλη μου».
Η καταξιωμένη δρομέας αντοχής κατέληξε αποδίδοντας τα εύσημα στον διοργανωτή «Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων» και αναφερόμενη στο εντυπωσιακό ρεκόρ συμμετοχών, που θα φέρει πάνω από 9.000 δρομείς στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου και του Δρόμου Υγείας 5.000 μ..: 
«Αυτό το ρεκόρ συμμετοχών δείχνει ότι οι διοργανωτές κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά. Τόσο ο Ημιμαραθώνιος όσο και ο Μαραθώνιος ‘Μέγας Αλέξανδρος’ έχουν προσελκύσει πολύ κόσμο, που ανακάλυψε την αξία του τρεξίματος. Οι διοργανώσεις του Τρίτωνα διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το τρέξιμο, αλλά και την ίδια τη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τους χιλιάδες συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, προσελκύουν και αθλητές υψηλού επιπέδου, αποκτώντας όλο και μεγαλύτερο κύρος».
Ενημέρωση για νέες εγγραφές 
το Σάββατο (12/10) στην Πλατεία Αριστοτέλους
Ενημέρωση για νέες εγγραφές δρομέων στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο (12/10), από τις 11:00 έως τις 14:00, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της οδού Μητροπόλεως. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή, το Δήμο Θεσσαλονίκης, τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» και το «Ράδιο Θεσσαλονίκη».
HotelsCombined.com
Το «Ράδιο Θεσσαλονίκη», ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να εκπέμψει το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) από τον συγκεκριμένο χώρο, όπου παράλληλα θα ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον αγώνα και δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή το προηγούμενο διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα διαθέσει άλλες 1.000 θέσεις (300 για τον Ημιμαραθώνιο και 700 για τον Δρόμο Υγείας 5.000 μ.), οι οποίες θα δοθούν κατά προτεραιότητα σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration) που θα λειτουργήσει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Πέμπτη 17/10 και την Παρασκευή 18/10, από τις 10:00 ως τις 20:00.
Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 15 € (10 € για φοιτητές ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω), ενώ το κόστος για όσους τρέξουν στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. είναι 10 € (5 € για φοιτητές ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω).
Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.
Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Επίσημοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η WIND, η Lucozade, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, η Sport 2000, η ΕΥΑΘ, η DHL, η InterTruck, τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη και το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, ενώ επίσημοι προμηθευτές είναι η MLS, η Αδαμίδης Α.Ε., η Dole, τα Φυτώρια Βασιλειάδη και η Honeybee Audiovisual.
Ένταξη του Ομίλου Alpha στους χορηγούς επικοινωνίας
Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Όμιλο Alpha στους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης.
Η προσθήκη του Ομίλου Alpha, μέσα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Alpha 98.9 στην Αθήνα και Alpha 96.5 στη Θεσσαλονίκη, ενισχύει το κύρος της διοργάνωσης και της δίνει αισθητή ώθηση, με την αμέριστη στήριξη και το προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Alpha στη Βόρεια Ελλάδα, κ. Σπύρου Χαριτάτου.

No comments:

Post a Comment